Öğretmenler Korosu, Meslektaşları İçin Çaldı

Eyüp’te öğretmenlik yapan 2 bin 800 kişiye, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında özel bir gece düzenlendi. Gecede öğretmenlerden oluşan özel koro seslendirdikleri şarkılarla meslektaşlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Eyüp Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan 2 bin 800 öğretmene Feshane’de özel bir etkinlikte bir araya getirdi. Gecede sahneye çıkan öğretmenlerden oluşan koro seslendirdiği şarkılar ile meslektaşlarını coşturdu. Akşam yemeği ile başlayan program, protokol konuşmaları ile devam etti. Konuşmaların ardından Eyüp Belediyesi ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol, futbol ve masa tenisi müsabakalarında dereceye giren takımlara madalyaları ve ödülleri verildi.

ÖĞRETMENLER MESLEKTAŞLARI İÇİN ÇALDI

Öğretmenler için düzenlenen bu özel günde Eyüp’te görev yapan öğretmenlerin oluşturduğu “Öğretmenler Korosu” tarafından şarkılar seslendirildi. Öğretmenler gününde öğretmenlerin söylediği şarkılar ile yine öğretmenler coştu.

“FİZİK ÖĞRETMENİM ÇOK SERTTİ AMA YUMUŞAMIŞ”

Eğitimcilerin yılda bir kez hatırlanmalarına taraftar olmadıklarını dile getiren Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Eğitimcilerimiz ile hoşça vakit geçirip hep beraber yemek yiyip küçük hediyeler vererek birlikte olalım istedik. Kutladığımız bu günler aslında kaynaşmamıza da vesile oluyor. Hala görüştüğüm bir öğretmenim var, Eyüp Lisesi Müdür Yardımcısı Kasım Arıcı bey. Şuanda kendisi İl Milli Eğitim Müdürlüğünde bir görevde. Zaman zaman bir araya geliyoruz. Fizik öğretmenim çok sertti. Ama şimdi yaşından dolayı biraz yumuşamış” dedi.

Kaynak: İHA