Mourinho'yu istemiyor mu?

Chelsea’nin yıldız ismi Eden Hazard, teknik direktör Jose Mourinho ile hiçbir problemi olmadığını söyledi.

Geçen sezonun Premier League şampiyonu Chelsea, bu sezon 13 hafta sonunda ancak 14 puan toplayarak büyük şaşkınlık yarattı. Basında, bazı oyuncuların Mourinho'yu istemediği yönünde haberler yer alırken Hazard bu iddialara cevap verdi.

'Mourinho dünyanın en iyisi'

Hazard kendisinin de bu yönde haberler okuduğunu söylerken, “Ama bunlar gerçeği yansıtmıyor. Onunla herhangi bir problemim yok, o dünyanın en iyisi. Chelsea için de en iyisi ve umarım onunla beraber birçok kupa kazanacağız. Belki bu sezon olmaz çünkü çok zor. Fakat gelecek sezonlarda kazanabiliriz” ifadelerini kullandı.

Neden formsuz?
Sezona iyi başlamadığını kabul eden 24 yaşındaki oyuncu, “Neden böyle bir şey olduğunu bulmaya çalıştım ama bilmiyorum. Bazen bilemeseniz de hayatınıza devam etmek zorundasınızdır. Antrenmanda ve sahada her şeyimi veriyorum. Umarım tekrar eski formumu yakalar ve takımıma maçlar kazandırabilirim” dedi.

Artık sol kanat değil 10 numara!

Genelde sol kanat oyuncusu olarak görev alan Hazard son dönemde ise forvet arkasında görev alıyor. Yıldız oyuncu bu konu hakkında şöyle konuştu: “Mourinho'ya “Belki bir şeyleri değiştirebiliriz. 10 numara oynayabilir miyim?” diye sordum. Deniyoruz. Kupada Stoke City'ye karşı çok iyi bir maç çıkardım. Norwich karşısında da aynı şekilde. Ben sadece sahada olmak istiyorum, 10 numarada ya da kanatta oynamışım önemli değil.”