Celil Hekimoğlu, Sahadan İnmiyor

Uzun süre önce başkan adaylığını açıklayan ve tüm kesimlere ulaşmaya çalışan Celil Hekimoğlu, destek ziyaretlerini sürdürüyor.

Trabzon Barosu, Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği, Çaykaralılar Derneği, Bayburtlular Derneği ve İmece Folklor Derneği’ni ziyaret eden Hekimoğlu buralarda çalışmaları ve planları hakkında başkan ve üyelere bilgi verdi. Hekimoğlu’nun baro ziyaretinde milletvekili Salih Cora da yer aldı.

Ziyaretlerinde Trabzonspor’un Trabzon’dan yönetilmesi gerektiğinin altını çizen Hekimoğlu, “Kulüp, yanlış transfer politikalarının bedelini ödemeye devam ediyor. Kulübümüzü bu zor günlerden kurtarmak için ekibimizle birlikte yola çıktık. Gerek futbolcu arkadaşlarımız, gerek personel kardeşlerimiz rahat olsunlar. Tablonun farkındayız ve hazırlıklıyız. Trabzon’un futbol altyapısına gerekli önemi göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bir çok farklı projeyle değişim için göreve talibiz” dedi.

Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım’ın 2010-2011 sezonunda şike yaptığının altını çizen Hekimoğlu, “Şike mücadelesini sürdüreceğiz. UEFA ve CAS süreçlerini yakından takip edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA