Ünlüler Öğrencilere Hayallerini Anlattı

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan programa katılan Murat Kekilli, Muhammet Demir ve Ersin Düzen, öğrencilere tecrübelerini ve hayallerini anlattı.

Gaziantep Gazikent Gençlik Merkezi’nde hazırlanan söyleşi programına Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, özel bir kanalda spor sunuculuğu ve spikerlik yapan Ersin Düzen, Türk pop müziğinin ünlü sanatçısı Murat Kekilli ve Gaziantepspor’un başarılı forvet oyuncusu Muhammet Demir katıldı.

Kekilli, Demir ve Düzen, burada Gaziantep’in farklı okullarından gelen öğrencilere bilgilerini, tecrübelerini, hayallerini anlattılar. Burada öğrencilere küçük bir konser veren Murat Kekilli’nin, Türkiye A Milli futbol takımına Avrupa 2016 Futbol Şampiyonası için hazırladığı şarkısı salonda büyük bir coşku oluşturdu.

TERÖR OLAYLARI KEKİLLİ’NİN 22 KONSERİNİ İPTAL ETTİRDİ

Söyleşinin devamında Murat Kekilli, Muhammet Demir ve Ersiz Düzen, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Kekilli, Türkiye’deki Ankara patlaması ve Paris’teki patlamalardan dolayı 22 tane konserini iptal etmek zorunda kaldığını belirtti.

Kekilli öğrencilere verdiği tavsiyelerde, “Hayal etmekten asla çekinmeyin, hayallerinizi koruyun ama mutlaka hayal kurun. Hayaller güzel şeylere ulaşmak içindir. Bunu yapacak kapasitedesiniz. Ve gözlerinizde bu duygu şu anda fışkırıyor” şeklinde konuştu.

Futboldan başka hayali olmadığını söyleyen Muhammet Demirci de, “Çok problem yaşadım, futbolla ilgilenen herkes bilir. Sakatlık gibi problemler olur mutlaka, ama tek şey öğrendim. hayallerini gerçekleştirmek için çok çalışacaksın, inanacaksın” ifadelerini kullandı.

Ersin Düzen ise çocukluğundan beridir bir tek hayali olduğunu belirterek, onun da bir spor spikeri, bir maç anlatıcısı olmak olduğunu ifade etti.

Düzen, “Ama hedef sadece maç spikeri falan olmak değil o hayali gerçekleştiriyorsan, onun devamında da mutlaka yeni hedefler koymak gerekiyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA