Beşiktaşlı Yönetici, Şenol Güneş'i Yere Göğe Sığdıramadı

Beşiktaşlı yönetici Ahmet Kavalcı, Rize’de yaptığı açıklamada teknik direktör Şenol Güneş’ten övgü dolu sözlerle bahsetti.

Beşiktaşlı yönetici Ahmet Kavalcı memleketi Rize’nin İyidere İlçesi’nde katıldığı bir programda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kavalcı, Şenol Güneş ile kulüp ve futbolcular arasında kan uyuşması yaşandığını belirterek Güneş hakkında övgü dolu sözlerle bahsetti. Kavalcı, “Beşiktaş Kulübümüz, Şenol hoca ile iyi bir ivme yakaladı. Şu anda lideriz. Henüz 12. haftadayız. Önemli olan sezonu lider olarak tamamlayabilmektir. İnşallah hedefimiz Şenol hoca ile sezonu lider olarak tamamlayıp şampiyon olmaktır. Takımımız iyi. Oyuncular iyi uyum sağladı. Şenol hoca da bu uyuma güzel katkı sağladı. Kan uyuşması oldu. İnşallah sezon sonunda şampiyon oluruz” diye konuştu.

"SON ÜÇ MAÇIMIZI YENİ STADYUMDA OYNAMAK İSTİYORUZ"

Kavalcı, geçtiğimiz sezon son haftalarda yaşadıkları olumsuz sonuçların kendisine hatırlatılması üzerine, “Geçmiş bugün için birer tecrübedir. Son 3-4 maçımızı stadyumumuzda oynamak istiyoruz. Güzel bir stada kavuşacağız. Başkanımız bunun için gece gündüz çalışıyor. Son şampiyonluk turunu yeni stadımızda atmak istediğini sürekli söylüyor” dedi.

"TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR"

Kavalcı transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirterek, “Büyük kulüplerde transfer bitmez. Eksik yerleri hoca bize bildirir biz de gerekeni yaparız. Şenol hocamız bize taleplerini iletti. Eksik yerleri bize iletti. Arkadaşlarımız yurt dışında futbolcuları izliyor. Eksik olacak yerlere inşallah yeni transferler yapacağız” şeklinde konuştu.

"BİR HOCA EN AZ İKİ YIL ÇALIŞMALI

Galatasaray’da teknik direktör Hazma Hamzaoğlu’nun ayrılması konusunda yorum yapmaktan kaçınan Kavalcı, bir hocanın bir kulüpten en az iki yıl kalması gerektiğinin altını çizerek, “Galatasaray yönetiminin aldığı bir karardır. İç meseleleridir. Kendileri düşünüp taşınıp karar vermişler. Hocaları ile yollarını ayırmışlar. Bunun üzerine bizim bir şey söylememiz uygun olmaz. Ben şahsen çok kısa sürede hoca değiştirilmesinden yana değilim. Bir hoca ile en az iki yıl devam etmek gerekir” açıklamasında bulundu.

Kaynak: İHA