Mehmet Demirkol: Elimde imkan olsa Pereira'yı kovarım

Trabzonspor - Gaziantepspor maçında yaşanan olayları "kabul edilemez" olarak değerlendiren Mehmet Demirkol, Vitor Pereira'nın performansını eleştirdi.

NTV Spor'da yayınlanan ''Spor Servisi'' adlı programda yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, ''Şampiyonlar Ligi'ni kazansa bile akşama Pereira'yı kovarım'' şeklinde konuştu.

İşte Demirkol'un değerlendirmeleri:

AKŞAMA KOVARIM

'Hakem hataları olmasaydı, ben zirvede olacaktım. Puan kazanacaktım. Kimse de beni eleştirmeyecekti' diye düşünüyorsa yanlış düşünüyor. Pereira'ya puan alamıyorsun demiyorlar, top oynatamıyorsun diyorlar. Kendisi bunu anlamak istemiyor. Eğer bir takımın başkanı olsam ve ilahi bir güç bana dese ki; 'Al bu Pereira'yı sana Şampiyonlar Ligi'ni kazandıracak. Pereira'yı alırım Şampiyonlar Ligi'ni kazanırım, akşama da kovarım. Biz karnımız doymuyor diye değil yediğimiz yemekten zevk almıyoruz diye şikayet ediyoruz. Galatasaray, Osmanlı'ya kaybetti ama 24 pozisyona girdi. Kimse oyundan mutsuz değildi. Pereira bunu anlayamıyor. Şampiyonlar Ligi önemli bir kupa ama 3 yıl üst üste ben bu futbolu oynasam beni izlemeye kimse gelmez ki'