Kepez'in U-12 Takımı Rakip Tanımıyor

Kepez Belediyespor U-12 takımı rakip tanımıyor. Lig’de 7 haftayı geride bırakan genç yetenekler 7’de 7 yaparak kategorisinde liderliğini elinde bulunduruyor.

Kepez’in Yıldızları Yetenek taramasında, seçilen 2004 doğumlu çocuklar mücadele ettikleri kategoride hızla ilerleme gösteriyor. Geçtiğimiz yıl seçilen ve yaz dönemi boyunca eğitime tabi tutulan 2004 doğumlu çocuklar, bu yıl Kepez Belediyespor U-12 takım kadrosuna alındı. Ligin 7’nci haftasında 7 galibiyet alan Kepez Belediyespor U-12 takımı, ligde de namağlup liderliğini sürdürüyor.

Kepez Belediyespor U-12 Teknik Direktörü Mehmet Çiçek, "Çocuklara verdiğimiz ilgi, alaka ve eğitim başarıyı getirdi. Yaz dönemi boyunca sürekli antrenman programına aldığımız genç yetenekler, lig de 7 haftayı geride bıraktı. 7’de 7 yaparak ligde de liderliğini sürdürüyor" dedi.

Kepez’in Yıldızları projesini yakından takip eden ve genç yeteneklerin tüm masraflarını karşılayan Kepez Belediye ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, "Çocuklarımıza yönelik yapmış olduğumuz hizmetler sonucunda genç yeteneklerin başarılı olduklarını görmek, bizi hem mutlu hem de onure etti. Sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA