Yönetim RVP için devrede!

Adı sık sık Barcelona ile anılan, bu konudaki soruları yanıtsız bırakan Robin van Persie konusunda yönetim düğmeye basıyor.

Transfer edildiğinde yer yerinden oynadı, dünya basını haberi ‘flaş’ olarak geçti... Büyük umutlarla transfer edilen Robin van Persie, şu ana kadar beklentileri karşılayamadı. Golleri ve performansıyla değil, Pereira ile yaşadığı sorunlarla gündeme geldi.

Hollandalı yıldızın son dönemde adının Barcelona ile anılması ve bu konudaki soruları yanıtsız bırakması, akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Aziz Yıldırım daha önce, “Biz Arda’yı istediğimizde vermediler. Biz de iyi oyuncumuzu vermeyeceğiz” demişti. Ancak Van Persie’nin yaşadığı sıkıntılar sonrası yönetim sonunda düğmeye bastı.

32 yaşındaki forvet ile özel bir görüşme yapılacak. Bu görüşmede kendisine, “Burada kalıp büyük hedeflerimiz yolunda yardım mı edeceksin yoksa gitmek mi istiyorsun?” sorusu yöneltilecek. Eğer kalma taraftarıysa, bu kararını açık bir şekilde dile getirmesi istenecek.

Morali çok bozuk

Fenerbahçe’de bir türlü düzenli olarak ilk 11’de forma giyemeyen Robin van Persie, bunun üzüntüsünü yaşıyordu. Buna bir de Hollanda Milli Takımı dışında bırakılması eklenince, yıldız futbolcunun morali alt üst oldu. Tüm takıma hafta sonu izni veren Pereira, Van Persie’ye ise ekstradan 1 gün daha hak tanıdı. Dünkü idmanda yer almayan 32 yaşındaki forvet, bugünden itibaren çalışmalara başlayacak.