Eskişehirspor teknik direktörünü buldu

İsmail Kartal'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Eskişehirspor yeni hocasını buldu.

Eskişehirspor teknik direktörünü buldu
Eskişehirspor, teknik direktörlük için Samet Aybaba ile anlaştı. Aybaba'nın kısa sürede sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

Teknik Direktör İsmail Kartal ile yolları ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına giren Eskişehirspor, Samet Aybaba ile anlaşma sağladı. Aybaba'nın yardımcılığını Feyyaz Uçar'ın, sportif direktörlüğü de Sefer Yılmaz'ın üstleneceği belirtildi.

Samet Aybaba ile prensipte anlaşmanın sağlandığı, sözleşmenin ise kısa sürede imzalanacağı bildirildi.

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Arı da yaptığı açıklamada, Kartal'ın ayrılmasının ardından takımın başına getirecekleri teknik direktör konusundaki çalışmalarını sonuçlandırdıklarını söyledi.

Arı, deneyimli teknik direktörlerden Samet Aybaba ile yaptıkları görüşmelerin ardından sezon sonuna kadar anlaşma sağladıklarını belirterek, 'Samet Aybaba camiamıza hayırlı olsun. Kendisiyle sezon sonuna kadar anlaştık. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı durumdan kendisinin deneyimiyle kurtulacağımıza inanıyoruz' dedi.

Mehmet Arı, akşam antrenmanına çıkması beklenen Aybaba'nın yardımcılığını Feyyaz Uçar'ın yapacağını, sportif direktörlük görevine ise Sefer Yılmaz'ın getirildiğini sözlerine ekledi.

Eskişehirspor teknik direktörünü bulduSamet Aybaba Süper Lig'e dönüyor! Eskişehirspor teknik direktörünü buldu
Eskişehirspor teknik direktörünü bulduEskişehirspor, İsmail Kartal İle Yollarını AyırdıEskişehirspor teknik direktörünü bulduİsmail Kartal Açıklaması 'Kan Değişikliği Gerekiyordu'