Bandırmaspor Kulübü Olağanüstü Kongresi

Seçim tek aday olarak katılan Elmastaş, yeniden başkanlığa seçildi

BALIKESİR - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bandırmaspor'un olağanüstü genel kurulunda, tek aday olan Erhan Elmastaş yeniden başkanlığa seçildi.

Barış Manço Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurulda, eski yönetim oy birliği ile ibra edildi.

Yeniden başkanlığa seçilen Elmastaş, kongrede yaptığı konuşmada, Bandırmaspor'un geleceğinin inşa edileceği süreci başlatmak için bir kez daha göreve geldiklerini söyledi.

Kulübün ilk olarak kurumsal bir yapıya kavuşturulması ve ekonomik bakımdan güçlenmesini sağlayacak daimi kaynaklar oluşturulması gerektiğini dile getiren Elmastaş, şunları kaydetti:

"Hedefimiz kendimize ve bizden sonraki yönetimlere sağlıklı bir mali yapı ile gelecekte çok daha iyi başarılara imza atacak gururla izlenecek bir Bandırmaspor kurmaktır. Maddi ve manevi güçlü bir yönetim istiyoruz. Şampiyonluk değil şampiyonluklar hedefliyoruz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Günü kurtarmanın değil, Bandırmaspor'a geçici değil kalıcı çözümler ve yatırımlar yapmanın peşindeyiz. Buradan toplumun tüm kesimlerini takımımıza destek vermeye çağırıyorum. Hedefimiz geleceğe zaferlerle damgasını vuracak, güçlü kurumsal bir Bandırmaspor oluşturmaktır."

Elmastaş başkanlığındaki yönetim kurulunda, Göksel Karlahan, Galip Akgün, Hasan Çakmak, Ömer Beyaz, recep Kılıç, Kayhan İpek, Gürkan Ceylan, Melisa Demirhan, Kamil Yaşar Apaydın, Gökhan Yankol,  Bilgen Süngü, Orhan Demir ve Fatih Mercan yer aldı.

Kaynak: AA