KARDEMİR Karabükspor'da Hedef 3 Puan

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Feridun Tankut, hafta sonu oynadıkları 2 hazırlık maçında takımın kendilerine umut verdiğini söyledi.

15 günlük milli maç arasını iki hazırlık maçı ile geçiren kırmızı-mavili ekip, Ankara temsilcisi Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup olurken, Osmanlıspor’u ise 2-1 mağlup etti.

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Feridun Tankut, hafta sonu oynanan iki hazırlık maçında hem kendileri hem de hocanın oynayan ve oynamayan oyuncuları yeniden görme şansını yakaladıklarını belirterek, “Her iki maç da istediğimiz gibi koşan, basan, istekli bir takım hüviyetinde geçti. Bu istek, arzu ve oyun Gaziantep Büyükşehir Belediye maçına da yansır. Ondan sonraki maçlarda aynı tempoyla devam eder diye düşünüyoruz. Önemli bir maça çıkacağız. İçeride kaybettiğimiz Bolu maçı var ve arkasından Trabzon 1461 beraberliği var. Bu maçta bunları telafi etmek istiyoruz. Gaziantep maçından 3 puan almak için her türlü şekilde oyuncuların motive olmasını ve bu motive ile maça çıkarak kazanmalarını arzuluyoruz. Taraftarlarımızın ve yeni seyircilerimizin tribünleri doldurarak bu zorlu maçta takımlarına destek vermelerini istiyoruz" dedi.

Öte yandan kırmızı-mavili ekip hafta sonu sahasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediye maçının hazırlılarını tam kadro olarak kendi tesislerinde sürdürüyor.

Kaynak: İHA