Öz Hasköy Spor'un Hedefi 'Bal' Ligi

Muş 1. Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Öz Hasköy Spor, kendi evinde karşılaştığı Menderes Spor’u 5-1’lik skorla mağlup ederek grubu lider tamamladı.

1. Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Öz Hasköy Spor Kulübü, kendi evinde Menderes Spor’u konuk etti. Bol gollü geçen karşılaşmada ilk yarıyı 3-0’lık skorla tamamlayarak soyunma odasına giden ev sahibi ekip, ikinci yarıda da rakibine fırsat vermedi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da 2 gol atan Öz Hasköy Spor kalesinde ise bir gol gördü ve sahadan 5-1 galip ayrıldı ve puanını 16’ya yükselterek grubu lider tamamladı.

"BU TAKIMA SAHİP ÇIKALIM’"

Öz Hasköy Spor Kulübü’nün başarılarına devam ettiğini belirten teknik direktör Şirin Altun, takıma sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

A grubunda 7 galibiyet ve bir beraberlik aldıklarının ifade eden Altun, "Takım oyuncularımız ve yönetimimiz ilgisizlikten yakınıyor. Oynadığımız futbolla gönüllerde taht kurduğumuzu düşünüyoruz. Gerek maddi, gerekse manevi anlamda hiçbir destek görmüyoruz. Takım olarak yetkililerin desteğini bekliyoruz” dedi.

Takımın elde ettiği başarıyı sürekli çalışmaya borçlu olduğunu vurgulayan Altun, sporcuların sportif anlamda ellerinden geleni yaptığını dile getirerek şöyle konuştu:

"Öz Hasköy Spor Kulübü, grubu 16 puanla lider olarak tamamladı. Takım olarak bu başarıdan dolayı çok mutluyuz. Başarımızı sürekli çalışmaya borçluyuz. Ben sporcularımı, spor ahlakıyla yetiştirip maçlara hazırlıyorum. Bizim için öncelik sporcunun ahlaklı ve saygılı olmasıdır. Sporculuk hayatımda misyonum; her şeyden önce, ahlaki değerlerin olduğu bir sporcu grubu oluşturup, herkesin zevk aldığı, birbirine sahip çıktığı bir futbol kitlesi oluşturmaktır. Yönetimimizin ve benim tek hedefimin bu yöndedir. İnşallah adım adım bu yöne doğru yürüyoruz."

"HEDEFİMİZ BAL’A YÜKSELMEK"

Hedeflerinin BAL’da (Bölgesel Amatör Lig) mücadele etmek olduğunu söyleyen Altun, "BAL’a yükselmek için önümüzde bizi bekleyen zorlu bir maçımız bulunuyor. Diğer bir Hasköy temsilcisi olan Hasköy Yıldızspor ile önümüzdeki günler içerisinde BAL’a yükselmek için bir maç yapacağız. Bu maç bizim için çok önemli. Burada alacağımız galibiyet bizi BAL’a taşımaya yetecek. Ben sporcularıma sonuna kadar güveniyorum. Sahaya çıkacaklar ve yürekleriyle o maçı kazanacaklar" diye konuştu.

Kaynak: İHA