Nejat İşler'in başkanlığını yaptığı Gümüşlük Gençlikspor maçında arbede

Muğla’nın Bodrum ilçesinde oynanan Gümüşlük Gençlikspor Turgutreisspor maçının ardından futbolcular arasında arbede yaşandı.

Nejat İşler'in başkanlığını yaptığı Gümüşlük Gençlikspor maçında arbede
Muğla 1. Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Turgutreispor ile Gümüşlük Gençlikspor, İlçeye bağlı Turgutreis Mahallesi Amiral Stadı'nda karşı karşıya gelirken, maç sırasında futbolcular arasında zaman zaman hararetli dakikalar yaşandı.

Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı karşılaşmanın 30'uncu dakikasında Turgutreissporlu Zekeriya'nın golü ile ev sahibi 1-0 öne geçerken, ilk 45 dakikanın kalan dakikalarında her iki takımda girdiği pozisyonları gole çeviremeyince ilk 45 dakika Turgutreisspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İlçeye bağlı Gümüşlük mahallesine yerleştikten sonra Gümüşlük Gençlikspor'un başkanı olan Nejat İşler, karşılaşmanın ikinci yarısını taraftarlar ile birlikte izleyerek, maç boyunca taraftarlarla birlikte tezahürat yaptı. Gümüşlük Gençlikspor başkanı Nejat İşler zaman zaman hakemin verdiği kararlarada tepki gösterirken, Karşılaşmanın ikinci yarısında Gümüşlük Gençlikspor'un 75'inci dakikada attığı gol ile mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Nejat İşler'in başkanlığını yaptığı Gümüşlük Gençlikspor maçında arbede

Karşılaşmanın bitiş düdğüyle birlikte iki takım oyuncuları arasında başlayan kavgaya stadda görevli jandarmalar müdahale etti. Jandarma ekipleri futbolcuları sakinleştirmek için uzun süre uğraş verirken, Nejat İşler'de her iki takım oyuncularını sakinleştirmek ve olayların bitmesi için yoğun çaba verdi.

Olaylar son bulduktan sonra her iki takım oyuncuları ve taraftarlar stadtan ayrılırken, jandarma ekipleri stad çevresi tamamen boşalana kadar çevrede güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: İHA