Bodrum'da Amatör Küme Maçında Arbede

Oyuncu Nejat İşler'in başkanlığını yaptığı Gümüşlük Gençlikspor ile Turgutreisspor maçının ardından futbolcular arasında çıkan arbede, jandarma ve kulüp yöneticilerinin araya girmesiyle güçlükle yatıştırıldı

Bodrum ilçesinde oynanan ve Gümüşlük Gençlikspor ile Turgutreisspor müsabakasının ardından futbolcular arasında arbede çıktı.

Bodrum'da Muğla 1. Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Turgutreispor ile Gümüşlük Gençlikspor, Turgutreisspor Amiral Stadı'nda karşı karşıya geldi. Oynan karşılaşmada, her iki takımda üstünlüğü sağlamak için gol aradı.

Sahada sert bir futbol sergilenirken oyuncular arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı. Karşılaşmanın 30'uncu dakikasında Turgutreisspor'dan Zekeriya'nın golü ile ilk yarı, ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğünde tamamlandı.

İlk yarıyı stat içerisinde soyunma odaları önünde izleyen Gümüşlük Gençlikspor Başkanı oyuncu Nejat İşler, maçın ikinci yarısını taraftar grubunun arasında izlemeyi tercih etti. Taraftarlarla birlikte tezahürat yapan ve takımına destek veren İşler, zaman zaman maçın hakemine de tepki gösterdi.

Karşılaşma her iki takımın attığı gollerle 1-1 eşitlikle sona ererken, maç bitiminde iki takım futbolcuları arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine sahaya giren jandarma ekipleri ile takım yöneticileri, futbolcuları güçlükle yatıştırarak saha dışına çıkardı.

Kaynak: AA