Amatör Spor Kulüpleri 7'Nci İstişare Toplantısına Gölpazarı Ev Sahipliği Yaptı

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri İstişare Toplantısının 7’ncisi Gölpazarı ilçesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Gölpazarı Belediyespor Kulübü tarafından organize edilen ve Gölpazarı bir restoranda 7’ncisi gerçekleştirilen toplantıya, Gölpazarı Belediye Başkan Vekili Ömer Bal, CHP İl Genel Meclis Üyesi Turgay Yılmaz, ASKF Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Bilecik Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü Aslan Yıldız, Bozüyük İlçe Spor Müdürü Erol Dübek, Gölpazarı Belediye Spor Kulüp Başkanı Fevzi Şen ve kulüp yöneticileri katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan istişare toplantısı konuşmalarla devam etti.

Açılış konuşması yapan Gölpazarı Belediye Başkan vekili Ömer Bal, amatör spor kulüp temsilcilerini ilçelerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek,bu tür toplantıların önemine vurgu yaptı.

ASKF Başkanı Nusret Tosun ise, her ay bir kulübün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıların verimli geçtiğini belirterek, amatör spor kulüplerinin sorunlarının masaya yatırıldığını, çözüm noktasında birlik ve beraberlik içinde olduklarının göstergesi olduğunu söyledi.



“BU BİRLİKTELİĞİN TAKDİRE ŞAYAN”

Son olarak söz alan Bilecik Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Aslan Yıldız, Bilecik’teki bu birlikteliğin takdire şayan olduğunu söyledi.

Birçok yerde görev yaptığını, başka illerde spor adına iki kişinin dahi bir araya gelemediğini anlatan Yıldız, sözlerine şöyle devam etti.

“Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz tarafından 7’ncisi düzenlenen istişare toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Güzel bir söz vardır, ‘Bir yıl sonrasını düşünüyorsanız bir tohum ekiniz, on yıl sonrasını düşünüyorsanız bir fidan dikiniz; ama yüzyıl sonrasını düşünüyorsanız bir insan yetiştiriniz’ diyor. İşte bu anlamda en güzel yatırım gençliğe ve insana yapılan yatırımdır. Sizler de bu kıt imkanlarla kulüp olarak gençlerimize yatırım yapıyorsunuz. Hepinizi bu anlamda tebrik ediyor ve sizlere teşekkür ediyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığımız da son yıllarda gençliğe ve spora büyük yatırımlar yapmaktadır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak siz kulüplerimizi desteklemek ve sıkıntılarınızı çözmek adına elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız.”

Kulüp temsilcilerinin söz alarak dilek ve temennilerini ilettikleri toplantı, toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

Kaynak: İHA