15 Hafta Sonra Gelen Galibiyete 15 Kurban

Medicana Sivasspor’un ligde galip gelemediği her maç için Sivassspor Dergisi Genel Yayın Koordinatörü Emre Kaynak, 15 maçlık galibiyet hasretinin sona ermesinin ardından 15 küçükbaş hayvanı tesislerde kurban etti.

Ligde en son geçen sezonun 29. haftasında, 4 Mayıs'ta Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden Sivasspor, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 15 lig maçında 3 puan alamadı. Kırmızı-beyazlı ekip ligde bu sezon çıktığı 10 maçta ise galibiyet alamazken, geçen haftada oynanan Gaziantepspor maçının 3-0 kazanılmasının ardından Sivasspor Dergisi Genel Yayın Koordinatörü Emre Kaynak, 15 karşılaşma sonrasında alınan 3 puan için 15 küçükbaş hayvanın tesislere getirerek kurban etti.

Sivasspor Dergisi Genel Yayın Koordinatörü Emre Kaynak, 15 maçta galibiyetin olmamasının bir şanssızlık olduğu söyleyerek, bu şanssızlığın geçen sezon başladığını ve Kayseri Erciyesspor galibiyetlerinin ardından yüzlerinin gülmediğini hatırlattı.

Kaynak, sezonun ilk haftalarında şanssızlığın farkına vardığını belirterek, “Süper Lig'de 15 maç sonra yüzümüz güldü ve takımımız 3 puan ile şükürler olsun tanıştı. Süper Lig'de çok önemli başarılar yakalayan memleketimizin takımının iyi oynamasına rağmen galibiyet yüzü görmemesini bir şanssızlık olarak değerlendirdim ve takımımızın galibiyeti için adak adadım. Allah'a şükürler olsun ki bu adağımızı yerine getirme şansı yakaladık, takımımız bir şanssızlığı yendi ve ben de adadığım adakları yerine getirdim, mutluyum” dedi.

“SİVASSPOR SEVGİSİNİ 15 KURBANLA GÖSTERMİŞ OLDU”

Medicana Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar ise, hayatında ilk defa bir arada bu kadar adak gördüğünü belirterek, “Emre kardeşimden Allah razı olsun. Bir kurban da aynı 15 kurban da aynı ama Sivasspor sevgisini 15 kurbanla göstermiş oldu. Sivasspor Dergisi hakkında da verdiği emekler inkar edilemez. Kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kurban edilen adakların 3 tanesinin kulübe, 12 tanesinin de Hayat Ağacı Derneği'ne bağışlandığı öğrenildi.

Kaynak: İHA