Tekirdağspor, Cizrespor Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Tekirdağspor, kendi evinde oynayacağı Cizrespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Tekirdağspor, Namık Kemal Stadı’nda yaptığı antrenmanlarla Cizrespor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Tekirdağspor oyuncuları, Spor Toto 3. Lig 1. Grup 14. haftada karşılaşacağı Cizrespor maçı hazırlıkları kapsamında taktik çalışması ve çift kale maç yaptı. Tevfik Saygılı yönetimindeki antrenmana bütün takım oyuncuları katıldı.

"TAKIMIN KENDİNE GÜVENİ GELDİ"

Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, antrenmanda yaptığı açıklamada takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini belirterek, "Takımımızın her hafta yükselen bir grafiği var. Bu başarıyı ileriki haftalarda da devam ettirmek istiyoruz. Önümüzdeki beş maçta da en iyi sonuçları alıp devreyi tamamlamak istiyoruz. Bu yükselişin iyi bir tarafı da takımın kendine güveni geldi. Diğer açıdan da herkes tarafından daha çok izlenir, dikkat edilen bir takım haline geldik. Biz takımın bu öz güvenini doğru kullanıp maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Cizre iyi bir takım, üst ligde oynamış oyuncuları var. İyi bir maç olacak diye düşünüyorum" dedi.

Tekirdağspor- Cizrespor maçı 14 Kasım Cumartesi günü 13:30’da Namık Kemal Stadyumun’da oynanacak.

Kaynak: İHA