Hekimoğlu Açıklaması 'Taraftarın Yüzünü Güldürmek İçin Yola Çıktık'

Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu, taraftarın yüzünü güldürmek için yola çıktıklarını belirterek, amaçlarının barışçıl, herkesin özlediği şampiyon bir takım oluşturmak olduğunu söyledi.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzonspor Başkanlığına adaylığını açıklayan iş adamı Celil Hekimoğlu’nu ve listesinde yer alan Trabzonspor’un efsane futbolcularından Ali Kemal Denizci, Bekir Bülbüloğlu, Hüseyin Örs ve Alper Bektaş’ı makamında kabul etti.

Trabzonspor’un başkanlığına aday olan Celil Hekimoğlu ve ekibine başarı dileyen Vali Öz, “Trabzon, spor altyapısı çok güçlü olan bir şehirdir. Trabzonspor, hem ilimiz hem de ülkemiz için önemli bir değer olmakla birlikte Anadolu’nun da sesidir" dedi.

Son yıllarda Türk futbolunda olumsuzluklar yaşandığını belirten Vali Öz, "Spor dostluk, kardeşlik ve barıştır. Ancak son yıllarda maalesef Türk futbolunda olumsuzluklar yaşandı. Bu ister istemez Trabzonspor’u hem başarı olarak hem de birlik ve beraberlik anlamında yıprattı. Toparlanmamız gerekiyor. Çünkü başta Anadolu olmak üzere herkes Trabzonspor’a bakıyor. Bu birlikteliği sağlayarak 7’den 77’ye herkesin tribünde olduğu temiz futboluyla, yönetimiyle, taraftarıyla futbolcusuyla ve Trabzonspor’un geçmişten gelen amatör ruhuyla ortaya yeni bir yapı çıkarmalıyız" diye konuştu.

Vali Öz, kongre sürecinde herkese başarı dileyerek, "Herkesin gözü kulağı bu kongrede olacak. Güzel bir yönetimin oluşmasını herkes bekliyor. Sadece Trabzon içinde değil, Trabzon dışında da milyonlarca insan bunu bekliyor. Çünkü Trabzonspor bu şehrin ve Türkiye’nin en önemli dinamiklerinden birisidir" dedi.

Trabzon’un spor geçmişi olan bir il olduğunu vurgulayan Vali Öz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sadece futbolda değil, sporun tüm alanlarında ciddi birikimi olan bir şehirdir. Bu alanlarda da çalışmalar yapmamız gerekiyor. Trabzonspor bu konuda sürükleyici güç olmalıdır. Spor altyapısındaki potansiyelimizi iyi kullanarak sporun her alanındaki başarıyı arttırmalıyız" ifadelerini kullandı.

HEKİMOĞLU: "ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR"

Trabzonspor Başkanlığına adaylığını açıklayan iş adamı Celil Hekimoğlu da, taraftarın yüzünü güldürmek için yola çıktıklarını ifade ederek, Amacımız barışçıl, herkesin özlediği şampiyon bir takım oluşturmaktır. Bunun için oluşturduğumuz önemli projelerimiz var” diye konuştu.

Kaynak: İHA