Büyükşehir Payas'ı Turgutlu'da Konuk Edecek

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligin 14. hafta mücadelesinde Hatay ekibi Payasspor’u Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda ağırlayacak. 14 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’da başlayacak karşılaşma öncesinde taraftarlar için saat 12.00’de Kültür Sitesi önünden Turgutlu’ya ücretsiz araçlar kaldırılacak.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligin 14. Haftasında Hatay temsilcisi Payasspor’u konuk ediyor. Mümin Özkasap Stadı’nda devam eden zemin yenileme çalışmaları nedeniyle karşılaşma 14 Kasım Cumartesi günü Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda oynanacak. Saat 13.00’da başlayacak olan karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlar için saat 12.00’de Kültür Sitesi önünden Turgutlu’ya ücretsiz araçlar kaldırılacak. Payasspor ile oynayacakları maçın kendileri için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Kıcıroğlu, bu zorlu karşılaşmadan üç puanla ayrılacaklarını söyledi.

Zorlu Etimesgut deplasmanında takımın sergilediği oyundan memnun olduklarını ifade eden Kıcıroğlu, “Hafta sonu Ankara’da lidere karşı iyi mücadele ederek puanla döndük. Ankara’da alınan puanın önemi büyüktü. Cumartesi günü Payasspor’u yenerek grupta yeniden iyi bir duruma gelmek istiyoruz” diye konuştu.

TARAFTARLARIMIZI TURGUTLU’YA BEKLİYORUZ

Mümin Özkasap’ta yürütülen zemin yenileme çalışmalarında sona gelindiğini de hatırlatan Kıcıroğlu, “Bu hafta kendi sahamızda oynamayı planlıyorduk. Ancak hava şartları nedeniyle zemin tam olarak hazır hale gelmedi. Bu nedenle Payas maçını Turgutlu’da oynayacağız. Taraftarlarımız için Turgutlu’ya otobüs kaldırıyoruz. Cumartesi günü saat 12.00’de Kültür Merkezi önünden Turgutlu’ya ücretsiz araçlar kalkacak. Taraftarlarımızın da desteğiyle Payas’ı yenerek grupta yeniden iddialı bir konuma geleceğiz” dedi.

Kaynak: İHA