Amed Sk Zorlu Serinin Son Raundunda

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amed SK, üst üste yapacağı 3 deplasman maçı için geçen hafta Pazartesi günü gittiği İstanbul’a yarın veda edecek.

3 Kasım Salı günü erteleme maçında Eyüpspor’u 4-1 yenen ve 7 Kasım Cumartesi günü Kocaeli Birlikspor’la 1-1 berabere kalarak, iki maçtan 4 puan çıkaran yeşil-kırmızılı takım, yarın ise 4 puan önünde olduğu Büyükçekmece Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon 5 deplasman maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi ile 4 puan çıkaran Amed SK, evindeki 5 maçta 2 galibiyet,1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak, 7 puan toplayan Tepecikspor’u yenerek çıkışını devam ettirmek istiyor. Sarı kart cezalısı Caner’in forma giyemeyeceği Amed SK’da sakatlıkları bulunan Şevket ve kaleci Levent’in durumu maçtan önce belli olacak.

MAÇIN HAKEMİ ERCAN HELLAÇ

İstanbul Esenyurt Nemci Kadıoğlu Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçı Samsun bölgesi hakemi Ercan Hellaç yönetecek. Erzincan’dan Aydın Şengül ve Erzurum’dan Ünal Doğru’nun yardımcı hakemlik yapacağı maçın 4. hakemi Erzurum’dan Cihat Çelikdağ. Ercan Hellaç, son olarak Amed SK’nın geçen sezon deplasmanda 1-1 sonuçlanan İnegölspor maçını yönetmişti.

Kaynak: İHA