Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı Süper Amatörde Yarışacak

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi Futbol Takımı, bu yıl süper amatörde rakiplerinin karşısına çıkacak.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehirli futbol severlerin heyecanla beklediği süper amatör için onay verdi. Gençler için, sporcular için her zaman destekçi olacağını belirten Başkan Tutal, “Biz üzerimize düşeni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Başarılı sporcularımızı daha iyi yelerde görmek isteriz” şeklinde konuştu.

Ars Park Sanayispor’un ligde devam etmeme kararı ile harekete geçen Seydişehir Belediyesi uzun süren gayretler neticesinde Arspark Sanayi Spor Kulübü’nü bünyesine alarak Süper Amatörde oynamaya hak kazandı. Resmi olarak federasyon tarafından kulübün ismi onaylandı ve süper amatör kümede mücadele etme hakkına sahip oldu. Ligde Seydişehir Belediye Sanayispor adıyla süper amatörde mücadele etmeye devam edecek.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir’de Futbol Kültürü geçmiş yıllara dayanıyor ve 1. amatör kümede bile takımımıza ilçemizin ilgisi çok güzeldi. Bu konuda uzun süren çalışmalar sonucunda bir üst lig olan Süper Amatörde mücadele eden Arspark ile anlaştık. Bu yıl süper amatörde mücadele edeceğiz ve takımımıza desteğimiz sürecek. Seydişehir ve gençleri çok daha iyi yerleri hak ediyor. Belediye olarak her zaman takımlarımıza destek verdik, vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Kulüp Başkanı Alaaddin Göncü ise, “Yönetim kurulu olarak takımımızla güzel işler başaracağımıza inanıyoruz. Başarıya aç bir ilçeyiz. Bu sene çok daha başarılı olacağımıza inancımız tam. İlçe olarak heyecanla ligin başlamasını bekliyoruz Belediye Başkanımıza verdiği maddi manevi desteklerden ötürü teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: İHA