Özel Sporcular Futbol Şampiyonası

Samsun'da düzenlenen şampiyonada Muğla Dalaman Ortaca Bölgesi Engelliler Spor Kulübü birinci oldu

SAMSUN - Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Samsun'da düzenlenen Özel Sporcular Futbol Şampiyonası'nda, Muğla Dalaman Ortaca Bölgesi Engelliler Spor Kulübü birinciliği elde etti.

Samsun 19 Mayıs Suni Çim Sahası'nda düzenlenen final maçında Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü ile Muğla Dalaman Ortaca Bölgesi Engelliler Spor Kulübü karşılaştı. Maçı 9-1 kazanan Muğla Dalaman Ortaca Bölgesi Engelliler Spor Kulübü, şampiyonluğa uzandı.

Birinci olan oyunculara madalya ve kupaları, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanları Aydın Koç ve Efkan Korkmaz ile yönetim kurulu üyesi Mestan Koca tarafından verildi.

Koç, yaptığı açıklamada Samsun'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Samsun'da 26 spor kulübü ile karşılaşma yaptıklarını anlatan Koç, "Türkiye ligimize 2 takımımız çıktı. Şampiyonumuz Dalaman Spor Kulübümüz oldu. Ben burada olmaktan çok mutluyum, gururluyuz. Buradaki tesislerimiz mükemmel, Türkiye'deki spor kulüplerinin mutlaka Samsun'u ziyaret etmelerini arzuluyorum" dedi.

Şampiyonada ikinci olan Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, üçüncü olan İzmir Efe Zihinsel Bedensel İşitme Engelliler Spor Kulübü ile dördüncü olan Amasya Osman Yıldırım Özel Eğitim Spor Kulübü'ne de madalya ve kupaları verildi. Takımlar daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA