DSYB Başkanı Dermenci'ye Ziyaret

KIRKLARELİ - Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, Ergin Spor Kulübü Başkanı Gökhan Yeşil ve başarılı sporcuları makamında kabul etti.

Yeşil, ziyarette yaptığı konuşmada, Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası, Marmaris Yıldızlar Turnuvası ve Trabzon Gençler Turnuvası'nda kulüp olarak büyük başarılar elde ettiklerini söyledi.

Kulüp sporcularının turnuvalarda Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğünü kazandığını hatırlatan Yeşil, kulübe sponsor olarak destek veren Dermenci'ye teşekkür etti.

Başarılarda Dermenci'nin de büyük emeği olduğunu belirten Yeşil, ''Çanakkale'de düzenlenen Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda büyük başarılar elde ettik. Kulüp sporcularımız Rümeysa Nur Ergin 27 kilogramda Türkiye ikincisi, Duygu Kasırga Türkiye üçüncüsü oldu. Marmaris Yıldızlar Turnuvası'nda Sinem Yalap Türkiye üçüncüsü, Trabzon Gençler Turnuvası'nda ise Sümeyye Nur Ergin de Türkiye üçüncüsü oldu. Bu başarılardan dolayı onur ve gurur duyuyoruz. Tüm bu başarıların kazanılmasında büyük payı olan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci'ye de teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yeşil, sporcuların Avrupa Şampiyonası'na hazırlandığını bildirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dermenci, sporcuları tebrik ederek spora her zaman destek vermeye çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak: AA