Dardanelspor-Niğde Belediyespor Maçının Ardından

ÇANAKKALE - AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Dardanelspor'u 4-2 kazandığı Niğde Belediyespor maçından dolayı kutladı.

Maçı taraftarlar arasında izleyen Turan, son düdüğün çalmasının ardından soyunma odasına inerek futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti.

Futbolcuların galibiyet coşkusuna ortak olan Turan, hafta sonunda oynanacak maçtan da galibiyetle ayrılmaları halinde bir sürprizi olacağını dile getirdi.

Turan, Dardanelspor'un Çanakkale için çok önemli bir marka olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Son dönemlerde istediğimiz tabloları yaşayamadık ama bu maçı çok keyifle takip ettik. Teknik ekipten futbolculara kadar herkesi tebrik ediyorum. 4-2 gibi bir skorla maçı bitirdik. İnşallah bundan sonraki maçlarda da aynı heyecanı, aynı keyfi, aynı başarıyı yakalarız. Şampiyonluk iddiamız var. İstiyoruz ve arzu ediyoruz. Futbolcularımızın bu gayretleriyle şampiyonluğu yakalayacağız. İnanıyoruz ki bu oyun, eski yıllarda olduğu gibi Dardanelspor'u Süper Lig'e taşıyacak. Takımdaki arkadaşlarımızla görüştük, taleplerini dinledik, onlara moral verdik. İnşallah bu başarımız devam eder."

Kaynak: AA