Turan Dardanelspor'a Tribünden Destek Verdi

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Milletvekili adayı Bülent Turan, Çanakkale Dardanelspor-Niğde Belediyespor maçını, Dardanelspor taraftar grubu 17 Gençlikle birlikte tribünden izledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, programına Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Dardanelspor’a destek olmak amacıyla ara verdi. Turan, Dardanelspor - Niğde Belediyespor karşılaşmasını, 18 Mart Stadyumunda izledi. Karşılaşmayı protokol tribününden takip etmek yerine, Dardanelspor taraftar grubu 17 Gençlik tribününe giren Turan, taraftarla birlikte marşlar söyledi.

Taraftarlar da Turan’a büyük ilgi gösterdi. Dardanelspor’un 4-2 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın ardından, tribünde büyük coşku yaşandı.

Turan, maçın ardından soyunma odasına inerek futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti. Burada futbolcuların galibiyet coşkusuna ortak olan Turan, hafta sonunda oynanacak karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmaları halinde kendilerine bir sürprizi olacağını da ifade etti.

Dardanelspor’un Çanakkale için çok önemli bir marka olduğunu söyleyen Turan, “Bizim Çanakkalemizi marka yapan en önemli etiketlerden birisi de Dardanelspor. Son dönemlerde istediğimiz tabloları yaşayamadık. Ama bugün oynanan maçı çok keyifle takip ettik. Teknik ekipten futbolculara kadar herkesi tebrik ediyorum, kutluyorum. 4-2 gibi iyi bir skorla maçı bitirdik. İnşallah bundan sonraki maçlarda da aynı heyecanı, aynı keyfi, aynı başarıyı yakalarız. Şampiyonluk iddiamız var. İstiyoruz ve arzu ediyoruz. Futbolcularımızın bu gayretleriyle beraber, şampiyonluğu yakalayacağız. İnaniyoruz ki bu oyun eski yillarda olduğu gibi Çanakkale Dardanelspor’u süper lige taşıyacaktır.Az önce takımdaki arkadaşlarımızla görüştük, taleplerini dinledik. Onlara moral verdik. İnşallah bu başarımız devam eder” dedi.

Kaynak: İHA