Bu bir dünya rekoru! 210 milyon Euro

Aziz Yıldırım ve yöneticilere beraat kararı çıkması durumunda toplam 210 milyon Euro'luk rekor tazminat davası açacağı iddia edildi.

Hollanda medyası, Fenerbahçe'nin UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu'na rekor bir tazminat davası açmaya hazırlandığını öne sürdü.

Şike Davası'nın son duruşmasında İstanbul Cumhuriyet Savcısı Abdullah Mirza Coşkun'un Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve 6 kişinin beraatini istemesinin ardından gözler 9 Ekim Cuma günü görülecek son duruşmaya çevrildi.

Sarı-lacivertli kulübün dava sonunda beraat kararı çıkması durumunda tazminat davası açabileceği konuşulurken, Hollanda medyasından önemli bir iddia geldi.

Voetbalzone'da yer alan haberde Fenerbahçe'nin UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu'na toplam 210 milyon avroluk bir tazminat davası açmaya hazırlandığı iddia edildi.

Haberde 2012'de 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Aziz Yıldırım'ın cezasının 1 yılını çektikten sonra "çarptırılmış kanıtlar" nedeniyle serbest bırakıldığı ve tekrar yargılamanın yeniden başladığı kaydedildi.