Atatürk Kent Park Eğlenceye Davet Ediyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Atatürk Kent Park içinde yer alan Motorlu Zipline, İp Parkuru, Tırmanma Duvarı ve Atlama Kulesi eğlence araçları kurulum çalışmalarını inceledi. Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Başkan Ergün, eğlence araçlarının yapımı tamamlandıktan sonra gençlerin eğlence ve sporu bir arada bulabileceklerini kaydetti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisalıların yeni yaşam alanı olan Atatürk Kent Park içinde kurulum çalışmaları devam eden Motorlu Zipline, İp Parkuru, Tırmanma Duvarı ile Atlama Kulesi eğlence araçlarını inceledi. Başkan Ergün’e incelemelerinde Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek ile yetkili müdürler de eşlik etti. Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Başkan Ergün, eğlence araçlarının önümüzdeki günlerde vatandaşların kullanımına açılacağını belirtti.

Gençlerin vakitlerini iyi bir şekilde değerlendirebilmeleri için oyun alanlarının genişletildiğini dile getiren Başkan Ergün, kurulum çalışmaları devam eden eğlence araçları hakkında Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek’ten bilgiler aldı.

Atatürk Kent Park içerisinde kurulumu son aşamalarına gelen Motorlu Zipline’ın yerden yüksekliğinin 40 metre, kuleden kuleye gidiş mesafesinin 200 metre olduğunu belirten Başkan Ergün, emniyetli bir şekilde, gençlerin farklı bir eğlence aracı ile tanışacağını dile getirdi.

İP PARKURU İLE 33 FARKLI OYUN BİR ARADA

Atatürk Kent Park’ta gençlerin seçeneklerinin artması için hem eğlendirici hem de eğitici oyunları bir araya getiren İp Parkuru oyununun 3 katlı ve köprü şeklinde birbirine bağlanan 33 ara oyundan oluştuğunu belirten Başkan Ergün, Dik Kütük, Yatay Kütük, Mayın Tarlası, Denge, Zikzak, Trapez, Planör ve Roket gibi oyunların bir arada olduğu İp Parkuru’nun kurulum çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini dile getirdi. Tırmanma Duvarı ve Atlama Kulesi’nin de gençlerin tercih edeceği bir oyun olacağını belirten Başkan Ergün, tüm oyunlarda emniyet kemeri, kask ve çelik halat kullanılacağını güvenlik konusunda gereken tüm tedbirlerin alınacağını belirtti.

Kaynak: İHA