AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Adnan Günnar, Salih Cora ve Ergin Aydın seçim çalışmalarını sürdürdü.

AK Parti Trabzon Milletvekili ve adayı Adnan Günnar, Akçaabat ilçesinde çalışmalarını sürdürdü. Günnar, seçimler için son düzlüğe girildiğini belirterek, ülkesini seven herkesten Pazar günü yapılacak seçimlerde AK Parti’ye destek vermelerini istedi.

Günnar, sabah saat 05.30’da Kireçhane mevkiinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından Tütünspor Kulübünü ziyaret eden Günnar, Tütünspor Kulüp Başkanı Fazıl Tüylü, yöneticiler ve sporculara görüştü.

Kulüp Başkanı Fazıl Tüylü, Milletvekili Günnar’a, Tütünspor’a destekleri için teşekkür ederek, Günnar’ın Tütünspor’a büyük katkıları olduğunu söyledi.



Günnar, Akçaabat Tütünspor Kulübü ile övünç duyduğunu dile getirerek, “Sizler büyük fedakarlıklarla bu kulübü bugünlere getirdiniz. Tütünspor hentbolda süper lig de Akçaabat’ımızı temsil edecek. İnanç, azim ve kararlılıkla, sporcu kardeşlerimizin samimi çalışmalarıyla şampiyonluklarda gelecektir” dedi.

Günnar, gün içinde STK ziyaretlerdi gerçekleştirdikten sonra, akşam programları kapsamında ilçenin Adacık Mahallesine konuk oldu. Mahalle halkı ile bir süre sohbet eden Günnar, “Tek başına iktidar inşallah gerçekleşecek diye ümit ediyor ve dua ediyorum. Biz sadece AK Parti’nin değil tüm Trabzon’un milletvekili olmak için yola çıktık. Koalisyon mu? Tek başına iktidar mı? Şimdi ki 30 yaş altı gençler koalisyon dönemlerini net olarak bilmiyorlardır. Koalisyonlar ülkemize hiçbir zaman fayda getirememiştir. Koalisyon partileri önünü göremeyip, acaba seçim ne zaman olacak, yeni seçimde biz nerede olacağız anlayışı içinde oldukları için ülkemize hizmet getirememişlerdir” dedi.

Günnar, eski Trabzon Milletvekili Hayrettin Gurbetli’yi de ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

SALİH CORA: “SEÇİM YASAKLARI DEVREYE GİRİNE KADAR DURMAYACAĞIM”

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Av. Salih Cora, seçim yasakları devreye girene kadar durmayacağını söyledi.



1 Kasım seçimlerinin ülke adına çok kritik bir seçim olduğunu ifade eden Cora, “1 Kasım seçimleri hem ülkemiz adına hem de şehrimiz adına oldukça önemli ve kritik bir hüviyete sahip seçim olacaktır. Millet olarak kaderimizi oylayacağız. Ya ülkemizi kaoslara emanet edip koalisyon dönemlerinin acı hatıralarını yeniden yaşayacağız ya da tek başına AK Parti iktidarı ile ülkemizi geleceğe kararlı adımlarla taşıyacağız. Böylesi kritik bir seçimin arifesinde bizim gece gündüz demeden hayatımızı bir kenara atıp çalışma yapmamız kendi adımıza bir fedakarlık değil aksine görevimizdi. Bunu böyle değerlendirdiğimiz için seçim yasakları devreye girene kadar ulaşabildiğimiz kadar hemşerimize ulaşıp kendimizi ve ülkemizin geleceğini onlara anlatacağız. Allah’ın izniyle 2 Kasım sabahında yeniden tek başına AK Parti iktidarının yolunun açıldığı ve geleceğe daha da umutla bakmamızı sağlayacak bir ülkeye uyanacağız” dedi.

Üçüncü defa milletvekili adayı olarak çalışma yaptığını ifade eden Salih Cora, “Siyaset sabır, fedakarlık ve iddia barındıran bir uğraştır. Trabzon’a ve canımız kadar sevdiğimiz ülkemize hizmet etmek adına 3. defa milletvekili adayı olarak hemşerilerimizin karşısına çıktık. Daha önceki seçimlerde aday sıram sebebiyle seçilmem zordu ancak ben bunu böyle değerlendirmeyerek üzerime düşen çalışmayı hakkıyla yerine getirdim” ifadelerini kullandı.

ERGİN AYDIN: “HALKIMIZ HÜKMEDENE DEĞİL, HİZMET EDENE EVET DİYECEK”

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Ergin Aydın, halkın beklentilerini karşılayacak tek partinin AK Parti olduğunu söyledi.



Gittiği her yerde ve her ziyaret noktasında halkın yoğun ilgisi ile karşılaştıklarının altını çizen AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Ergin Aydın, “Halkımız AK Parti’ye olan güvenlerini bize samimi olarak dile getiriyor. AK Parti’nin önünü kesmek isteyenler çeşitli algı yanılgılarına yol açmak için hem 7 Haziran seçimleri sürecinde hem de sonrasında büyük mücadele verdiler. Ancak milletimiz bunlara itibar etmemektedir. Bu memleketin ekonomik ve siyasi istikrara ihtiyacı var; bu nedenle biz iktidara sahip çıkacağız ifadeleriyle sıkça karşılaştık ziyaretlerimizde. Son üç, dört aylık dönemde ortaya çıkan istikrarsızlığın çözümüne yönelik adım atmayanları da milletimiz not etmiş. Milletimiz halkın beklentilerini karşılayacak tek partinin AK Parti olduğu inancını taşımaktadır. 1 Kasım’ı bizim gibi bir memleket meselesi olarak gören ve kabul eden milletimiz bu inancını eyleme dönüştürecek ve sandığa giderek hükmedene değil hizmet edene evet diyecektir” diye konuştu.

Kaynak: İHA