Tüfad Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Coca-Cola Gelişim Ligleri, TÜFAD koordinasyon toplantısı Ankara’da yapıldı.

2015-2016 sezonunda Coca-Cola Gelişim Ligleri müsabakalarında, müsabaka koordinatörü olarak görevlendirilmesi planlanan antrenörler için bilgilendirilme amaçlı yapılan toplantıya, 42 ilden toplam 128 antrenör katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını takiben, TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber katılımcı antrenörlere projenin içeriğinden ve öneminden bahsetti. Toplantı Futbol Gelişim Direktörlüğü Elit Futbolcu Gelişim Müdürlüğü Departmanı’nın proje esas ve detaylarını içeren sunumları ile toplantı tamamlandı.

Malatya’dan TÜFAD adına antrenör Nihat Ünlü ve Murat Taştan’ın katıldığı toplantının esas amacının her ilden U14 ve U19 arasındaki kategorilerin oyuncularını izleyebilmek olarak açıklandı. TFF antrenörü olan Zafer Güler ve daha önce Malatyaspor alt yapılarında görev almış antrenörler Nihat Ünlü ve Murat Taştan, Malatya’daki tüm amatör maçlar ve Yeni Malatyaspor alt yapısının gençlik geliştirme ligi kategorilerini izleyerek genç sporcuları yakın takibe alacağı belirtildi. Yetenekli görülen oyuncuların birçok yönden gelişimini raporlarla takip edecek ekip TFF’nin ilgili birimine bilgi aktarılacağı da ifade edildi.

Kaynak: İHA