Orduspor'da Sakatlık Şoku

ORDU - FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Perşembe günü Letonya temsilcisi TTT Riga-Flying ile karşılaşacak Orduspor'da kaptan Gülşah Akkaya'nın sakatlandığı ve maçta yer alamayacağı belirtildi.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Ozan Gürhan Karahan AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım kaptanları Gülşah Akkaya'nın hafta sonu deplasmanda oynadıkları Beşiktaş maçında dizine aldığı darbe sonucu sakatlandığını söyledi.

Akkaya'nın maçın ardından yapılan kontrollerinde Perşembe günü oynanacak TTT Riga-Flying karşısında oynayamayacağının anlaşıldığını kaydeden Karahan, şunları kaydetti:

"Gülşah hem deneyimi hem de saha içi performansı ile bu takımın en önemli oyuncularından. Kaptanımızın dizinde oluşan ödem sebebiyle perşembe günü oynayacağımız Avrupa Kupası maçında yer alması imkansız. İstanbul’da tedavisine devam edilecek, İstanbul Üniversitesi karşılaşmasına yetişir mi şu an bilemiyoruz. En kısa zamanda takıma dönmesi tek dileğimiz. Diğer taraftan oyuncularımızın Beşiktaş maçının büyük bir bölümünde olduğu gibi Gülşah’ın yokluğunu hissettirmemek için ellerinden geleni yapacaklarından da eminiz."

Kaynak: AA