Geleceğin Yıldız Futbolcuları Marmaris'te Buluşuyor

Marmaris ilçesinde yarın başlayacak "Cumhuriyet Futbol Şenliği" turnuvasında aralarında Spor Toto Süper Lig kulüplerinin 11 yaş altı takımlarının da bulunduğu 10 ekip mücadele edecek

Marmaris'te düzenlenecek, "Cumhuriyet Futbol Şenliği"  Turnuvası, yarın başlayacak.

Yeşil Marmaris Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen turnuvada, Spor Toto Süper Lig kulüpleri Beşiktaş, Bursaspor, Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor ve Medipol Başakşehir'in yanı sıra Anltınordu, Göztepe, İzmirspor, Eskişehir DSİ Bentspor ile Yeşil Marmaris Spor Kulübü'nün 11 yaş altı takımları mücadele edecek.

Yeşil Marmaris Spor Kulübü Başkanı Aziz Özgeçer ve kulüp yöneticileri Bülent Tokaç ve Fatih Karaca, Uzunyalı Sahil'indeki bir restoranda düzenlenen basın toplantısında turnuva hakkında bilgi verdi.

Oyuncularının kendilerinden daha üst liglerdeki takımların oyuncularıyla mücadele etmelerinin gelişmeleri açısından faydalı olacağını belirten Özgeçer, yaptıkları ziyaretler ve bağlantılarını kullanarak ülkenin bir çok güzide takımını turnuvaya katılmaya ikna ettiklerini söyledi.

Özgeçer, ilkinde 10 takımdan 200'ü aşkın sporcunun katılımıyla düzenledikleri turnuvayı, gelecek yıllarda daha da büyütmek istediklerini kaydetti.

Tokaç ise spor sayesinde çocukların kötü alışkanlıklardan uzak tutulup eğlendirilerek topluma kazandırıldığına dikkati çekerek, turnuvayı gönüllülerin katkısıyla hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Altınordu ve Yeşil Marmaris takımlarının yarın oynayacakları maçla başlayacak turnuva kapsamında, bütün futbolcu ve ailelerinin katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması da gerçekleştirilecek. 30 Ekim'de oynanacak final maçlarıyla sona erecek turnuva sonunda, dereceye giren takım ve oyuncularına kupa ile madalyaları törenle verilecek.

Kaynak: AA