Üzülmez'den Amatör Kulüplere Destek

Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren 12 amatör spor kulübüne ihtiyaçları doğrultusunda Kartepe Belediyesi tarafından malzeme desteğinde bulunuldu.

Kartepe’de gerçekleşen projelerin vatandaşlarla buluştuğu Açılış Günleri, amatör spor kulüplerine malzeme dağıtım töreni ile sürdü. Kartepe’de faaliyet gösteren 12 amatör spor kulübüne maddi ve manevi destek sağlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, tüm kulüplerin federasyon hesaplarına aktarma ücreti yatırıldığı, kulüplere ihtiyaçları doğrultusunda 3’er bin TL’lik de malzeme yardımının yapıldığı ve kulüplerin resmi müsabakalara ulaşımı için otobüs desteği sağlandığını açıkladı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliği yaptığı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor Kartepe İlçe Müdürü Erol Arutan, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı İsmail Şahin ve spor kulübü temsilcileri ile sporcular katıldı.

Törende konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Sporun içinden gelen biri olarak sporun desteklenmesi noktasında Kartepe kulüplerini şanslı görüyorum. Sporun desteklenmesi gençlerimizin yeni ülkemizin geleceğinin desteklenmesi anlamına geliyor. Kartepe’ye değer katan sportif başarıların sağlanması için gerekli yatırımlarımız artarak devam edecek. Ulusal ve uluslararası müsabakalarda Kartepe’yi temsil edecek spor kulüpleri, okul takımları ve bireysel sporcuların ulaşım ve konaklama gibi ihtiyaçlarının karşılanmasında desteklerimiz sürüyor. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Sizlerden de Kartepemizi son derece centilmence, sporun ruhuna yakışan şekilde temsil etmenizi istiyorum” dedi.

Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı İsmail Şahin, Başkan Üzülmez’e teşekkürlerinin ifadesi olarak 41 numaralı isminin yazılı olduğu formayı hediye etti. Başkan Üzülmez ve protokol üyeleri 12 amatör spor kulübünün malzemelerini başarı dilekleri eşliğinde tek tek teslim ettiler.

Kaynak: İHA