Trabzonspor, Medicana Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Kulüp yöneticileri antrenmanı izleyerek, teknik direktör Arveladze ve futbolculara destek verdi

Spor Toto Süper Lig'de dün İçel İdmanyurdu'na 3-2 mağlup olan Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda Medicana Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Onur Recep Kıvrak, Salih Dursun, Deniz Yılmaz ve genç kaleciler Uğurcan Çakır ile Yavuz Aygün katılmadı.

İçel İdmanyurdu maçında oynayan futbolcular antrenmanda takımdan ayrı olarak koşu yaparken, diğer futbolcular kondisyon çalışmasının ardından dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi.

Osmanlıspor maçı sonrası soyunma odasında aralarında olay yaşanan Mehmet Ekici ve Erkan Zengin de antrenmanda yer aldı.

- Yöneticiler antrenmanı izledi

Trabzonspor'da kulüp asbaşkanı Ali Kemal Başaran, genel sekreter Köksal Güney ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Terzi, antrenmanı izleyerek teknik heyet ve futbolculara destek verdi.

Bordo-mavili kulübün yöneticileri, İçel İdmanyurdu yenilgisinin ardından "Patronların vereceği kararı bekliyorum" diyen Şota Arveladze'ye saha kenarında sarıldıktan sonra bir süre sohbet etti.

Kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma da gazetecilerle yaptığı sohbette, "Sadece biraz destek bekliyoruz. Bu durumun üstesinden geleceğiz" dedi.

Kaynak: AA