Sinan Engin: Volkan - Furkan iyi niyetli değillerdi

Fenerbahçe, Kayserispor maçının son dakikalarında Furkan ile kaleci Volkan Demirel arasında çıkan gerginlik Beyaz Futbol yorumcuları tarafından değerlendirildi.

Sinan Engin: Volkan - Furkan iyi niyetli değillerdi
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ekranların vazgeçilmez spor programı Beyaz Futbol akşam oynanan ve son dakikalarında gerilim yaşan Fenerbahçe - Kayserispor maçını masaya yatırdı.

Maçın uzatma dakikalarında Volkan Demirel topu kontrol etmek üzereyken, topa hamle yapan Furkan, Fenerbahçe file bekçisinin tepkisiyle karşılaşmış, olay sırasında Kayserisporlu Furkan yerde kalmıştı. Olayı canlandırmalı bir şekilde anlatan Sinan Engin ' Volkan istese topu tuttuktan sonra ayağını çekebilir. Ama çekmiyor. Furkan'da iyi niyetli değil.' dedi.

ÖNLEYİCİ HAKEMLİK


Hakemin araya girerek önleyici hakemlik yapması gerektiği belirten eski hakem Ahmet Çakar ise 'Türkiye - İzlanda maçında Gökhan Töre gitti İzlandalı futbolcunun ayağına bastı. Hakem düdüğü çaldı. Hakem olayları önlemek için direk kırmızı kartla geldi olay kapandı. Önleyici hakemlik. Hakemde bu pozisyonda araya girip verip sarı kartları işi bitirmeliydi.' ifadelerini kullandı.

Sinan Engin: Volkan - Furkan iyi niyetli değillerdiVolkan - Furkan gerilimi