Mardin Atletizm Spor Kulübü Gümüş Madalya Kazandı

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Gaziantep’te düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi yarışmalarına Mardin Atletizm Spor Kulübü 4 farklı kategoride toplam 16 sporcuyla katıldı.

Mardin Atletizm Spor Kulübü, yıldız bayanlar kategorisinde 2 kilometre kros yarışmalarında gümüş madalya kazandı. Yıldız kızlarda Seyhan Altin, Rojda Bulut, Ebru Cırık ve Şerivan Ceylan’dan oluşan takım ise kazandıkları puanlar ile takım sıralamasında 3’üncülük kupası alındı.

Takım kaptanı Seyhan Altin, 6 yıldır atletizm sporunu yaptığını ifade ederek, “Bu dereceyi elde etmemde başta Kulüp Yönetimi ve Antrenörü Pınar Cura’ya teşekkür ederim” dedi.

Kulüp Başkanı Mehmet Münir Cura, alt yapıda ciddi anlamda sporcuya sahip olduklarını dile getirdi. Cura, “Bu yıl Kulübümüz 2014-2015 sezonunda Türkiye Atletizm 1. Liginden Atletizm Süper Ligine yükselerek önemli bir başarı elde ettik. Türkiye’de atletizmde İlk defa Güneydoğu Anadolu Bölgesinden bir takım Atletizm Süper Ligine yükselme başarısını gösterdi” diye konuştu.

Kaynak: İHA