Seydişehir Belediyesi Voleybolda İddialı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı ile yemekte bir araya geldi.

Seydişehir Belediyesi Voleybol takımı bu yıl sahaya genç ve başarılı sporcuları ile çıkacak. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2015-2016 2. lig voleybol karşılaşmaları için genç ve dinamik bir takım olan Ziraat Bankası Voleybol Takımı oyuncuları ile çalışacaklarını belirtti.

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımının bu yıl genç bir ekipten oluştuğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Özellikle önceki yıllarda farklı kulüplerden gelen arkadaşlarımız vardı. Şuan aynı kulüp ve aynı ekibin olması bizim için bir avantaj. Sizin için de bir avantaj. Antrenmanları beraber yapıyorsunuz. Geçen yıl ekibimiz çok iyiydi. Ancak koordinasyon sağlayamadığımız için takım ruhu oluşturamadık. Bu yüzden istediğimiz ölçüde sonuç alamadık. İnşallah bu yıl sizlerle başaracağız. Sizlere güveniyoruz. Hem ekibin genç olması, hem de aynı takımdan gelmiş olmanız büyük avantaj, inşallah iyi olur. Ben hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Sorumlusu Kudret Ekinci ise şuana dek gerek takım için gerek organizasyon ve ekipman için takımımıza her türlü desteği veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ettiklerini belirtti.

Adile Baysal Kültür ve Sanat evinde düzenlenen programa Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Alaaddin Göncü Kulüp yöneticileri, Faruk Yiğit, Kudret ekinci Antrenör Süleyman Kılınç ve sporcular katıldı.

Takım daha sonra spor Salonuna geçerek hazırlık antrenmanı yaptı.

Kaynak: İHA