Futbolun Efsaneleri Antalya'da Buluşacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alman Konsolosluğu iş birliği ile 17 Ekim Cumartesi günü "Efsaneler Kupası Futbol Turnuvası" düzenleyecek. Organizasyonda Fabian Ernst, Günter Hermann, Martin Groth, Tanju Çolak, Savaş Koç ve Deniz Barış gibi ünlü futbolcular Türk-Alman dostluğu için aynı sahada olacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Alman Konsolosluğu işbirliğinde ilk kez düzenlenen turnuva, 17 Ekim Cumartesi günü 12.00 - 18.00 saatleri arasında Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Stadyumu’nda yapılacak. Turnuvaya veteran (35 yaş üstü) oyunculardan oluşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Takımı, Alman Konsolosluk takımı FC Adler Antalya, Antalyaspor, Alanyaspor, Hannover 96 ve Antalya Müzesi takımları katılacak.

Türk-Alman dostluğunu pekiştirmeyi amaçlayan turnuvada maçları eski hakem ve MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Antalyalıların yakından tanıdığı isimler Fabian Ernst, Günter Hermann, Martin Groth, Tanju Çolak, Savaş Koç ve Deniz Barış’ın da aralarında bulunduğu ünlü futbolcularda sahaya çıkacak.

ÜCRETSİZ İZLENEBİLECEK

Maçların ücretsiz izlenebileceğini belirten Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Seval Yasak, tüm Antalyalıları Türk-Alman dostluğunun daha da güçlenmesi, iki ülke arasındaki sportif ve sosyal faaliyetlerin artmasını amaçlayan bu özel turnuvaya davet etti.

Kaynak: İHA