Adanaspor'da Altınordu Hazırlıkları

Teknik Direktör Arın: "Sahamızda oynayacağımız bu karşılaşma bize göre ligin en genç ve koşan iki takımın mücadelesi olacak"

PTT 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor’un teknik direktörü Eyüp Arın, bu hafta oynayacakları Altınordu maçının kendilerine göre ligin en genç ve koşan iki takımın mücadelesi olacağını kaydetti.

Arın, yazılı açıklamasında, ligin uzun bir maraton olduğunu, bu uzun mesafenin arasındaki engelleri yavaş yavaş  geçerek hedefe gitmeyi amaçladıklarını belirtti.

Bu hafta sahalarında karşılaşacakları Altınordu'nun ligin önemli takımlarından biri olduğunu ifade eden Arın, şunları kaydetti:

"Sahamızda oynayacağımız bu karşılaşma bize göre ligin en genç ve koşan iki takımın mücadelesi olacak. Oyuncularımıza maç hakkında bilgi paylaşımında bulunuyoruz.  Yakaladığımız olumlu havayı sürdürmek amacındayız.  Camiamızı sevindirmek için karşılaşmadan iyi sonuç almamız gerektiğinin bilincindeyiz."

Arın, taraftarlardan Altınordu maçında kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Adanasporlu oyunculardan Mehmet Sak da milli maç arasında takım olarak iyi hazırlandıklarını, yakaladıkları çıkışı sürdürmek için çalıştıklarını belirtti.

Mehmet Sak,  "Maç haftasında girdik. Takım olarak lige hafta hafta bakıyoruz. Bu hafta Altınordu ile sahamızda oynacağız. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Rakibimiz de bizim gibi genç ve koşan bir ekip.  Ancak kendimize güveniyoruz. Sahadan iyi sonuç almak için mücadele edeceğiz"’ ifadelerini kullandı.

Göztepe karşılaşması hariç kötü oynadığını düşünmediğini belirten Sak, "Özellikle son oynadığımız iki karşılaşmada hem ben hem takım olarak iyi performans gösterdik. Takım iyi olduğu sürece herkes iyi bir hava yakalar. Ben de kendimi iyi görüyorum. Umarım takım olarak bu şekilde devam ederiz" şeklinde değerlendirmede bulundu.

Öte yandan 18 Ekim Pazar günü sahasında Altınordu’yu konuk edecek olan Adanaspor çalışmaları yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Kaynak: AA