Voleybol Erkekler 3. Ligi...

Türkiye Voleybol Erkekler 3. Ligi 1. grupta mücadele eden Baturalp Turizm Korkuteli Gençlik Spor, sezon öncesinde 9 yeni transfer yaptı. Yeni sporcular takımla birlikte antrenmana çıktı.

25 Ekim’de başlayacak olan lig maçları öncesinde çalışmalarını Antalya Atatürk kapalı spor salonunda yapan Baturalp Turizm Korkuteli Gençlik, bu sezon 9 yeni sporcu ile anlaşma yaptı.

Baturalp Turizm Korkuteli Gençlik, Aksaray Belediyespor’dan Bedrettin Çakır, Mehmet Gül, Adana Eyzaspor’dan Hakan Nergiz, Voleybol Federasyonu spor’dan Mustafa Veziroğlu, İnegöl Belediyespor’dan Tolga Alp Çatinkaya, Tofaş Spor’dan İlhan Sarıaydın ve Sercan Tepegöz, Geçen yıl isim değiştiren Alanya Türk Telekom’dan Tolga Coşkun ve Muğla Kemer Doğan Spor’dan Hakan Büyükpabuçcu ile anlaşma yaptı. Yeni transferler ilk antrenmanda yerlerini aldı.

Kulüp Başkanı Servet İlhan, Sezon öncesinde yeni oyuncularımızın eski oyuncularımızla da iyi bir kaynaşma ve uyum göstererek, takımımıza yeni başarılar kazandıracağına inanıyorum. Oyuncularımız, bu sezon da, başarılı bir performansla şampiyon olmak istiyorlar. Takımımıza başarılar diliyor, Korkuteli halkından takımımıza sahip çıkarak desteklerini esirgememelerini istiyorum” dedi.

Kulüp başkanı Servet İlhan ve Baturalp Turizm sahibi Hamdi Sarıca antrenmana katılarak sporcularla tanıştı.

Kaynak: İHA