Kazanan Kardeşlik Oldu

Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen Dernekler Arası Futbol Turnuvası’na 17 takım katıldı. Birlik ve beraberlik havasında geçen mücadelelerde kazanan, Anıtspor’u 3-0 mağlup eden Bayraklı Çiçek-Der oldu.

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından ilk kez düzenlenen ve 17 derneğin katılımı ile gerçekleşen Dernekler Arası Futbol Turnuvası’nda takımlar kıyasıya yarıştı. Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri’nde karşı karşıya gelen takımların mücadelesi yaklaşık bir buçuk ay sürdü. 17 derneğin yer aldığı organizasyonda 72 karşılaşmanın sonunda gülen taraf Bayraklı Çiçek-Der oldu. Baştan sona büyük heyecan içinde geçen final maçını Bayraklı Çiçekder, Anıtspor’u 3-0 yenerek şampiyonluğa adını yazdırdı. Final maçından sonra düzenlenen kupa töreninde oyunculara ve dernek başkanlarına ödülleri verildi.

BAŞKAN KARABAĞ’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Turnuvaya katılan 17 dernek başkanı turnuvadan memnun kaldıklarını, Bayraklı’da ilk defa düzenlenen bu organizasyonla derneklerin birlik ve beraberlik içerisinde kaynaştığını söyledi.

Turnuvasının önümüzdeki yıllarda da devam etmesini isteyen dernek yöneticileri, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

“AMACIMIZA ULAŞTIK”

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçelerinde çok sayıda yöre derneğinin bulunduğunu belirterek, “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde dernekleri kaynaştırmak, kardeşliğe vurgu yapmak için böyle bir turnuva düzenledik. Gerçekten kıran kırana ama centilmenlik içinde bir turnuva izledik. Amacımıza da ulaştık. Herkes memnun kaldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda da bu turnuvayı düzenlemeyi düşünüyoruz” dedi.

HANGİ DERNEKLER KATILDI

Dernekler Arası Futbol Turnuvası’na Bayraklı Çiçekder, Bayraklı Erzurum Dörtler Derneği, Bayraklı Erzurum Susuz Gençlik Spor Derneği, Balıkesir Dursunbey Yassıören Derneği, Bayraklı Anıtspor Derneği, Bayraklı Gümüşpala Master Derneği, Bayraklı Soğukkuyuspor Derneği, Bayraklı Ardahan Çıldır Derneği, Bayraklı Ardahan Hanaklılar Derneği, Bayraklı Kulalılar Derneği, İzmir Genç Manisalılar Derneği, Bayraklı Sağlam Adam Spor Kulübü Derneği, Kütahya Zafertepe Çal köyü Derneği, Laka Belediyespor Derneği, Amasyalılar Derneği, Erzurum Tortum Derneği ve Bayraklı İPSD.

Kaynak: İHA