Lionel Messi teknik direktörü kovduruyor

Ligde 1-0 kaybedilen Real Sociedad maçına yedek çıkan ve kulüp yöneticilerine ateş püsküren Lionel Messi, 'Ya ben ya da Luis Enrique' diyerek rest çekti.

Geçtiğimiz hafta İspanya liginde 13. sırada Real Sociedad'a 1-0 mağlup olan Barcelona'da gergin günler yaşayan Lionel Messi ile Teknik Direktör Luis Enrique'nin arasında soğuk rüzgarlar esiyor.
Real Sociedad maçına yedek çıkan Messi ve hayat arkadaşı Antonella Roccuzzo'nun Chelsea'de top koşturan Courtois, Luis ve Chelsea'yi Instagram'dan takibe almasının ardından yıldız futbolcunun Chelsea'ye transfer olacağı yönünde dedikodular çıktı.

Pazartesi günü antrenmana çıkmayıp bütün gün haber alınamayan Lionel Messi'ye ceza verme kararı alan teknik direktör Luis Enrique'ye takım arkadaşları Xavi, Iniesta ve Busquets'in gerginliğin daha da büyüyeceğini söyleyerek engel oldu. Ancak Enrique'nin ceza vereceğini öğrenen Messi, yönetime 'Ya ben ya da Luis Enrique' diyerek rest çekti.
Barcelona'da kötü günler geçiren Lionel Messi'nin bu restini dikkate alan kulüp yönetimi, Teknik Direktör Luis Enriquenin kovulacağı yönündeki sözünü İspanyol radyosu Cadena Cope canlı yayınında duyurdu.
Yönetimin bu açıklamasının ardından Luis Enrique henüz bir açıklama yapmazken ilerleyen günlerde Barcelona'da soğuk rüzgarlar eseceğe benziyor.
İspanya La Liga'da 38 puanla 39 puana sahip Real Madrid'in ardından 2. sırada yer alan Barcelona, ligin 18. haftasında sahasında Atletico Madrid'i konuk edecek. Bu zorlu mücadelede Lionel Messi'nin maça ilk 11'de çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil.