Üzülmez, Şampiyon Güreşçileri Ödüllendirdi

Çayırova’da düzenlenen Şampiyon Güreşçileri Anma Turnuvası’nda şampiyon olan Kartepe Belediyesi Gençler Birliği Spor Kulübü güreşçilerini makamında kabul eden Başkan Üzülmez, başarılı öğrencileri ödüllendirdi.


Salon sporunun farklı dallarında sergiledikleri mücadelelerle ilçeyi başarıyla temsil eden Kartepe Belediyesi Gençler Birliği Spor Kulübü sporcularından bir başarı da güreş branşından geldi. Çayırova Belediyesi ile Çayırova Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde 6 Aralık tarihinde Çayırova Spor Salonu’nda düzenlenen 11-13 yaş arası Şampiyonları Anma Turnuvası’nda birinci olan Kartepe Belediyesi Gençler Birliği Spor Kulübü Güreşçileri Başkan Üzülmez’e şampiyonluk kupasını hediye ettiler.

Turnuvada 26 kiloda Ümit Can Üçüncü ikinci, 29 kiloda Mansur Aydede ikinci, 32 kiloda Hasan Savur üçüncü, 35 kiloda Mahmut Yarukluk üçüncü, 38 kiloda Muhammet Özdemir üçüncü, 38 kiloda Barış Karabulut ikinci, 47 kiloda Kadir Aydede birinci, 53 kiloda İsmail Çınar birinci ve 59 kiloda Taha Çayır üçüncü oldu. Aynı zamanda 17 Ağustos Okulu öğrencisi olan şampiyon takımın güreşçileri Okul Müdürü Yavuz Karabektaş ve antrenörleri Erdinç Türkoğlu ile birlikte başkanı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, Sportif Direktör Faruk Sarman, Spor Birimi Sorumlusu Hacı Ağdaş da hazır bulundu.

Elde ettiği başarılarla ilçenin gururu olan güreşçileri tek tek tebrik eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Salon sporunda her geçen gün yeni başarılar elde ederek ilçemizin gururu olan sporcularımızı ve antrenörlerini kutluyorum” dedi.

Başarılı güreşçileri birer saat ile ödüllendiren Başkan Üzülmez, yeni yılda da sportif alanda yeni başarılar beklediğini belirterek, “2015 yılı Kartepe Belediyespor Kulübümüzün sporun farklı branşlarında yeni kupa ve madalyalar kazanarak ilçemizin adını ön planda tutacağına inancım tamdır” dedi.

Kaynak: İHA