Torres derbiyi geride bıraktı

Arda Turan’ın takımı Atletico Madrid, eski kaptanı Fernando Torres’i tekrar renklerine bağladı.

Torres derbiyi geride bıraktı
İspanyol temsilcisi tecrübeli futbolcuyla yeniden söz keserken, Vicente Calderon Stadı'nda imza töreni de düzenlendi. Yaklaşık 40 bin taraftarın katılımıyla yapılan tanıtım toplantısında adeta'şampiyonluk havası' esti.

Tıklım tıklım tribünler önünde imza atan Fernando Torres'e, kulüp başkanı Enrique Cerezo, Atletico Madrid Futbol Direktörü Jose Luis Caminero, futbolcunun arkadaşları ve ailesi eşlik etti. Milan'dan 1.5 yıllığına kiralanan 30 yaşındaki İspanyol futbolcu, elinden geleni yapıp'aşık olduğu' takımının başarısında rol oynamak istediğini söyledi.

‘BİR OLİMPİYAT STADI KLASİĞİ'

Ve madalyonun öteki yüzü... Aynı gün, farklı saat... Yer: Atatürk Olimpiyat Stadı. Süper Lig'in zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Beşiktaş, Galatasaray'ı ağırlıyor.'Bir Olimpiyat Stadı klasiği' olarak, inanılmaz bir rüzgar ve zaman zaman etkisini gösteren karla karışık yağmur var. Yine alışık olunan bir manzara, 80 bin kişilik stat boş...

Maç oynanırken biletli seyirci sayısının 28 bin 260 olduğu açıklandı. Torres'in imza töreniyle yapılan kıyas, Türkiye'de tribünlerin geldiği noktayı gözler önüne serdi. Bu sezon, önceki derbilerde de tadı olmayan statlar için dün de durum aynıydı. Derin boşluklar, Türk futbolunu yine'ıssızlaştırdı'.

BU SEZONKİ DERBİLER

MAÇ STAT SEYİRCİ
G.Saray-F.Bahçe TT Arena 37 bin 598
Beşiktaş-F.Bahçe Olimpiyat 35 bin