İnegölspor’dan Çifte Transfer

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk hedefinin peşinden koşan İnegölspor’un Antalya Belek’te sürdürdüğü ikinci etap kamp çalışmalarına yeni transferler de dahil oldu.


Göztepe’den Cihan Yılmaz ve Gençlerbirliği’nden Ersel Aslıyüksek, her konuda uzlaşmaya varılmasının ardından Antalya’ya giderek bordo-beyazlı ekibin kamp kadrosuna dahil oldu. İki yeni transferin kadroya dahil olması Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ı mutlu ederken, tecrübeli teknik adam, yönetime gerçekleştirdiği transferler için teşekkür etti. İlk devrede özellikle golcü ismi Raif’in sakatlığının ardından gol yollarında sıkıntı çeken İnegölspor’da, yönetim orta alanı ve ileri ucu iki deneyimli isim ile güçlendirdi. Uzun zamandın temas halinde olunan Göztepe’den orta saha oyuncusu Cihan Yılmaz ve Gençlerbirliği’den forvet oyuncusu Ersel Aslıyüksek ile her konuda anlaşma sağlanarak transferleri gerçekleştirildi.

İki isim Antalya’ya giderek kamp kadrosuna dahil olurken, takım arkadaşları ile tanışmanın ardından bordo-beyazlı forma ile ilk antrenmanlarına çıktı.

İstediği transferlere kavuşan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, yönetim kuruluna teşekkür ederek, yeni transferlerle çok daha güçlü hale geldiklerini belirterek, “Bundan sonraki çalışmalarımızı çok daha iyi bir ortamda eksiksiz bir şekilde sürdüreceğiz” dedi

Yeni transferler Cihan Yılmaz ve Ersel Aslıyüksek ile ilgili düşüncelerini de aktaran Yıldırım, her iki oyuncunun da kendisine yabancı olmadığını dile getirerek, “İstediğimiz oyunculardı. Kaliteleri ortada. İnegölspor forması altında başarılı olacaklarına inanıyorum. Umarım hem bizim için hem de kendileri için hayırlı olur. Gerek Cihan gerekse Ersel form anlamında eksiklerini bizimle birlikte yapacakları çalışma ile gidereceklerdir. Takım kalitesi daha iyi bir noktaya geldi. Bunun karşılığını ligde almak istiyoruz” diye konuştu.

Antalya’daki kampa katılarak, takımla birlikte çalışmalara başlayan İnegölspor’un yeni transferleri Cihan ve Ersel ise, şampiyonluğa oynayan bir takıma geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Biz de belirlenen hedefe ulaşılması noktasında katkı sağlamaya geldik. İnegölspor’a transferimizde katkısı olan Başkan Eşref Güç ve yönetim kuruluna, Teknik Direktörümüz Şaban Yıldırım’a teşekkür ediyoruz” dedi.

İNEGÖLSPOR’DA İKİNCİ ETAP KAMP BAŞLADI
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor’da Antalya Belek’teki ikinci etap kamp çalışmaları başladı.

İlk etabın ardından verilen iki günlük izin dönüşü kamp çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Bordo-Beyazlı ekip, lig haftasına kadar hazırlıklarına burada devam edecek.

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, 8 gün süren Antalya Belek’teki kampın ilk bölümünün faydalı geçtiğini ifade ederek, “İlk bölümde planladığımız gibi geçti. İyi bir kamp dönemi oldu diyebilirim. 9 Ocak Cuma gününe kadar Antalya’daki çalışmalarımız yine planladığımız şekilde sürecek. Bu arada, aramıza yeni katılacak arkadaşlarımın bizle daha fazla birlikte olmaları, adaptasyon açısından son derece önemli” dedi.

Kaynak: İHA