4 Ocak2015 - Beşiktaş Galatasaray Maçı Saat Kaçta Şifresiz Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Beşiktaş Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Şifresiz Hangi Kanalda? Beşiktaş Galatasaray Spor Toto Süper Lig maçı için sahaya çıkacak. Beşiktaş Galatasaray maçının hangi kanalda şifresiz canlı yayın olacağı belli oldu. Beşiktaş Galatasaray derbisi Lig TV'den şifresiz canlı yayınlanacak. İşte Beşiktaş Galatasaray maçıyla ilgili son gelişmeler...

Beşiktaş Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Şifresiz Hangi Kanalda?...
Beşiktaş Galatasaray Spor Toto Süper Lig maçı için sahaya çıkacak. Beşiktaş Galatasaray maçının hangi kanalda şifresiz canlı yayın olacağı belli oldu. Beşiktaş Galatasaray maçı Lig TV'den şifresiz canlı yayınlanacak. Beşiktaş Galatasaray derbisini BeyazGazete.Com'dan da canlı takip edebilirsiniz. İşte Beşiktaş Galatasaray maçıyla ilgili son gelişmeler...

BEŞİKTAŞ-GALATASARAY

Spor Toto Süper Lig'in iki güçlü takımı Beşiktaş ile Galatasaray 2015 yılının ilk derbisinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19:00'da liderlik için kozlarını paylaşacak.

İstanbul Başakşehir'i 2-0 mağlup eden Fenerbahçe liderlik koltuğuna oturdu. Bu akşam oynanacak Beşiktaş Galatasaray derbisinde alınacak sonuçla liderliğin el değiştirmesi bekleniyor. BG FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın yöneteceği Beşiktaş Galatasaray maçı ilk üç sıra için hayati önem taşıyor.

Beşiktaş Galatasaray maçının başlamasına saatler kala iki takımında muhtemel 11'leri belli olmaya başladı.

Saat 19:00'da başlayacak ve Lig TV'den canlı yayın olacak Beşiktaş Galatasaray karşılaşmasını www.beyazgazete.com'dan da canlı olarak an be an takip edebilirsiniz..

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ

BEŞİKTAŞ: Tolga-Serdar, Franco, Ersan, Motta-Veli, Oğuzhan-Gökhan, Sosa, Olcay-Demba Ba

GALATASARAY: Muslera-Sabri, Chedjou, Semih, Telles-Selçuk, Melo-Emre (Hamit), Burak, Sneijder (Olcan)-Umut

STAT: Atatürk Olimpiyat

SAAT: 19.00

YAYIN: Lig TV & BeyazGazete Canlı Anlatım

HAKEM:
Cüneyt Çakır