Turgutluspor'da Teknik Direktörlüğe İbrahim Baş Getirildi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Turgutluspor'da teknik direktörlüğe İbrahim Baş getirildi.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutluspor Kulübü Başkanı Adnan Demirel ve yöneticiler katıldı.

Kulüp Başkanı Demirel, takımın dokusuna uygun bir teknik adam aradıklarını, aradıkları teknik direktörün de İbrahim Baş olduğuna karar vererek 1,5 yıllık anlaşma yaptıklarını kaydetti.

Ara transferler için teknik kadroyla görüşerek gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade eden Demirel, "İbrahim hocamız kendini ispatlamış, Turgutlu'nun yetiştirdiği önemli bir isim. Kendisi daha önce benim hocalığımı da yaptı. İbrahim Baş, zaten geçen sezon bu takımdaki bazı oyuncularla çalışma şansı buldu ve takımı yakından tanıyor. Turgutlu, Turgutluspor etrafında kenetlenerek başarıya ulaşacaktır" diye konuştu.

Teknik Direktör İbrahim Baş ise kamuoyunun da yardımıyla takımı layık olduğu yere getireceklerini söyledi.

Tek yapacakları işin çok çalışmak olduğunu ifade eden Baş, "Çok çalışarak isteğimiz seviyeye geleceğiz. Bize güvenenlere ve bu takıma layık olmak için çalışacağız. Beni İbrahim Baş yapan Turgutluspor'dur ve elimizden geleninin en iyisini yapacağız. Kentin de sahiplendiği bir takım oluşturacağız" dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ise şehrin takımının başarısı için herkesin mesai harcaması gerektiğini dile getirdi.
İbrahim Baş'ın kendini ispatlamış bir teknik adam olduğuna değinen Şirin, şöyle konuştu:
"Bu süreç içerisinde inanıyorum ki önümüzdeki günler Turgutluspor'un çıkış yaşayacağı bir süreç olacaktır. Bizim hocamıza güvenimiz ve inancımız tamdır, hocamızın sonuna kadar arkasındayız. Turgutlu'nun bir evladı, Turgutlu'yu ve Turgutluspor'u iyi bilen teknik adama takımımızı emanet ettik. Biz sonuna kadar takımımızın ve hocamızın destekçisi olacağız."
İbrahim Baş'ın yardımcılıklarını Ahmet Aşkın ve Ali Öğüt yapacak.

Kaynak: AA