Kocaeli Birlikspor'dan İki İmza

Ligin ikinci yarısı için hazırlık çalışmalarını Antalya'da sürdüren Kocaeli Birlikspor, devre arası transferinde Hatayspor'dan kaleci Fatih Öztürk ve Derincespor'dan Onur Türk ile 1,5 yıllığını anlaştı.


Yapılan görüşmeler neticesinde Hatayspor kalecisi Fatih Öztürk ve Derincespor’dan Onur Türk ile 1.5’ar yıllık sözleşme imzaladı. Futbola Trabzonspor altyapısında başlayan 1984 doğumlu Fatih Öztürk, sırasıyla Ofspor, Karabükspor, Kızılcahamamspor, Bugsaşspor, Fethiyespor, Gaziosmanpaşaspor ve son olarak Hatayspor kalesini korudu. Hedefli bir takıma gelmekten çok mutlu olduğunu söyleyen Fatih Öztürk, “Şampiyon olmaya geldim” dedi.

Diğer transfer Onur Türk ise futbola Yavuzspor altyapısında başlayarak daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, İzmit Saraybahçespor, Uzunçiftlik Spor ve Suadiye Belediyespor altyapılarında oynadı. 2010 yılında Kocaelispor'la profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak transfer oldu. Kocaelispor’un ardından ise önce 1. Lig ekiplerinden Boluspor'a son olarak da Derincespor forması giydi.

Öten yandan ikinci etap kamp çalışmalarına devam eden Kocaelispor'un hazırlık maçı programı da belli oldu. 10 Ocak tarihine kadar Antalya'da hazırlıklarını sürdürecek olan yeşil-siyahlılar ilk hazırlık maçını Konya Selçukluspor ile oynayacak. Birlikspor, devre arası ikinci hazırlık maçını ise 5 Ocak Pazartesi saat 17.00'de Sakaryaspor ile oynayacak. Bir günlük dinlenmenin ardından Birlikspor, 7 ocak Çarşamba günü de saat 17.00'de Belçika ikinci lig takımlarından FC Geel ile karşılaşacak. Yeşil-siyahlılar son olarak 9 Ocak Cuma günü ise Alman temsilcisi Werder Bremen ile saat 18.00'de devre arası son hazırlık maçını oynayacak.

Kaynak: İHA