Demba Ba'da Filistin'e destek

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Demba Ba, Sarıyer ile oynanacak Türkiye Kupası maçında sahaya üzerinde "Filistin" yazılı kramponla çıkacak.

Demba Ba'da Filistin'e destek
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Demba Ba her fırsatta Filistin'e destek vermeye devam ediyor.

Senegalli oyuncu dün de instagram hesabından üzerinde 'Filistin' yazan kramponunu yayınladı.

Demba Ba bugünkü Sarıyer maçına bu kramponlarla çıkacak.

Maçlarda attığı gollerden sonra secdeye yatan Senegalli oyuncu çoğu zaman sosyal medya üzerinden de dini paylaşımlar yapıyor.

Demba Ba, sezon başı verdiği bir röportajda futboldaki başarısının en büyük sebeplerinden birinin aldığı dini eğitim olduğunu ve bireysel disiplini ve huzuru bu şekilde yakaladığını belirtmişti.

DEMBA BA'NIN AHI TUTTU

Senegal Milli Takımı teknik direktörü Alain Giresse, Afrika Kupası'ndan erken elenme sonrası yaptığı açıklamada görevi bırakacağını belirtti. Milli takıma alınmayan Demba Ba da kısa süre önce Giresse'i sert sözlerle eleştirmiş ve ona "kukla" demişti

Fransız teknik adam, 2-0 kaybettikleri ve Afrika Kupası'ndan elendikleri Cezayir maçı sonrası yaptığı açıklamada; "Yol bitti. Kontratım da bitti " dedi.

2013 yılı başında Senegal Milli Takımı başına geçen 62 yaşındaki Giresse; "Senegal'i bir çok değişiklik bekliyor. Sonrası ne olacak bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Demba Ba'da Filistin'e destek