Bu Milli Takımda Top Yok, Makas Var

Berberler ve Kuaförler Federasyonu Türk Milli Takımını oluşturmak için İstanbul’da bir basın toplantısı düzenleyerek çeşitli illerde düzenlenecek organizasyonları ve yapacakları finalin startını verdi.


Türkiye Milli Takımı için 11 ilde düzenlenecek olan yarışmalarda dereceye giren berber ve kuaförler 22 Mayıs’ta İstanbul’daki finalde hünerlerini gösterip Milli Takım için birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışacaklar. İstanbul’da yapılacak olan dev finalin neticesinde ilk defa Federasyon altında “Berberler ve Kuaförler Milli Takımı" seçilmiş olacak.

FİNAL 22 MAYIS’TA İSTANBUL’DA
Oluşacak olan bu milli takım, yurt içi ve yurt dışında ülkemizi federasyon çatısı altında temsil etme hakkını kazanacak. Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş yaptığı açıklamada 22 Mayıs Kuaförler Günü’nde final yarışmasının yapılacağı ve elemelerin ardından Türkiye’nin ilk resmi Berberler ve Kuaförler Milli Takımı’nın oluşturulacağının altını çizdi.

2015’İN YAZ MODELLERİNİ ÜNLÜ MANKENLER TANITTI
Basın toplantısında ünlü mankenler Ece Gürsel ve Simge Tertemizin de saçları kameralar önünde yapıldı. Ünlü mankenlerin ve Türkiye çapında tanınmış ünlü kuaförlerin yaptığı gösteride ilgiler Simge Tertemiz ve Ece Gürsel’in saçları üzerindeydi. Mankenler ve Kuaförler 2015 saç modası hakkında ipuçları da verdi. Bu sene geçtiğimiz seneye nazaran daha doğal saçların tercih edileceği, doğal topuzlar ve dalgalı saçların moda olacağının altı çizildi ve bayanlara nasıl saç modelleri kullanmaları gerektiği hakkında kısaca bilgi verildi

Kaynak: İHA