Beşiktaş yeni transferiyle coştu 'ÖZET'

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 5. maçında Sarıyer'i ağırlayan Beşiktaş, mücadeleden 3-1 galip ayrılarak gruptan ayrılma yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Beşiktaş yeni transferiyle coştu 'ÖZET'

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçtaki gol perdesini 41. dakikada Necip Uysal açarken ilk yarı siyah beyazlıların 1-0'lık galibiyeti ile sona erdi. Mücadelenin 78.dakikasında Beşiktaş'ın genç forveti Furkan Yaman durumu 2-0'a getirdi.

Bu golden bir dakika sonra Sarıyer Cemre Atmaca ile skoru 2-1 yaparken Beşiktaş'ın yeni transferi Tolgay Arslan 81'de şık bir gole imza atarak maçın da skorunu belirleyen isim oldu; 3-1.

Beşiktaş bu galibiyetle gruptaki puanını 9 yaparak son maçlar öncesinde gruptan çıkma yolunda önemli bir galibiyet almış oldu.

Siyah beyazlılar gruptaki son maçını deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacak. Sarıyer ise Adana Demirspor ile mücadele edecek.

TOLGAY VE OPARE SAHADA

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada, siyah-beyazlı ekibin yeni transferleri Tolgay Arslan, Alexander Milosevic ve Daniel Opare ilk 11'de sahaya çıkarak, ilk kez resmi maçta oynama fırsatı yakaladı. Milosevic, savunmanın göbeğinde genç Atınç Nukan ile görev aldı. Sezon sonuna kadar kiralanan Opare lisansının çıkması sonrası Serdar Kurtuluş'un yokluğunda sağ bekte forma giyerken, Tolgay Arslan ise orta sahada şans buldu. İki oyuncu da sergiledikleri performansla göz doldurdu.

KİLİDİ NECİP UYSAL ÇÖZDÜ!

Zayıf rakibi Sarıyer karşısında oyunun kontrolünü elinde tutan Beşiktaş, 41. dakikada Necip Uysal'ın golüyle 1-0 öne geçti. Jose Sosa'nın sol kanattan ceza sahası içine yaptığı ortaya iyi yükselen Necip'in kafa vuruşu savunmaya da çarparak ağlarla buluştu ve Beşiktaş bu golle devreyi 1-0 önde tamamladı.

FURKAN ATTI, SARIYER CEVAP VERDİ

İkinci yarıda konuk ekip Sarıyer beraberlik için yüklense de siyah beyazlı savunmada hatasız oynadı ve rakibine gol şansı vermedi. Mücadelenin 78. dakikasındaBeşiktaş'ın genç futbolcusu Furkan Yaman attığı golle durumu 2-0'a getirirken bir dakika sonra Sarıyer'den Cemre durumu 2-1'e taşıyan golü attı.

TOLGAY ARSLAN İLK MAÇINDA, İLK GOL!

Maçın son bölümünde üst üste gelen gollere Beşiktaş'ın yeni transferi Tolgay Arslan'dan da katkı geldi. Karşılaşmanın 81. dakikasında topla birlikte ilerleyen Tolgay, ceza sahası içine girer girmez yaptığı vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-1'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi.